axion kinesiologie tape 6 rollen gemengde set | Waterdicht en huidvriendelijk

€2199
€074/m

Koop hoogwaardige en waterbestendige tapes in 6 verschillende kleuren met een breedte van 5 cm. Onze kinesiologie tapes zijn eenvoudig aan te brengen op je lichaam en geschikt voor vele doeleinden.

Kleur: VEELKLEURIG

Uitsluitend online verkocht en verzonden door axion GmbH (FBD)*

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

"6 rollen kinesiologie tape van 5 m voor een speciale prijs met elk een rol in zwart, blauw, beige, rood, roze en groen.

Profiteer van een lichaamstape die kan overtuigen met een lange kleefduur. Je kunt er zonder problemen mee douchen, baden of zwemmen en hij is ideaal als sporttape.

Onze tapes zijn huidvriendelijk, ademend, latexvrij, elastisch en waterbestendig. De elastische tape is 5 meter lang. De tape kan gemakkelijk van de rol worden geknipt.

Of je nu voetbalt, tennist of handbalt. Deze sporttape geeft je spier de optimale ondersteuning. Zo kun je geblesseerde lichaamsdelen stabiliseren. Bijvoorbeeld als tenniselleboogbandage of als bandage op de knie.

Onze tip: Om de tapes beter te laten plakken, moet je er na het aanbrengen een paar keer met je hand overheen gaan. De wrijvingswarmte activeert de kleefstof."

Technische informatie

TYPE ONDERSTEUNING

Kinesiologie

Gebruikersbeoordelingen