Treck X1 opblaasboot (set)

€6899

Wanneer je een opblaasbare boot zoekt om op een meertje of in je eigen zwembad in de tuin te gebruiken is de Treck X1 opblaasboot (set) een echte.

Kleur: VEELKLEURIG

Uitsluitend online verkocht en verzonden door vidaXL

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Wanneer je een opblaasbare boot zoekt om op een meertje of in je eigen zwembad in de tuin te gebruiken is de Treck X1 opblaasboot (set) een echte aanrader. Met deze opblaasbare boot heb je gegarandeerd urenlang waterplezier.
De opblaasboot wordt geleverd als set. Dit houdt in dat je naast de boot 1 paar riemen (124 cm), riemklemmen en een voetpomp ontvangt. Hiermee ben je in een keer klaar en kan je gelijk het water op zodra je jouw boot ontvangen hebt. Rondom de boot zit een handig koord. Hieraan kan je de boot makkelijk vastgrijpen of trekken. Verder zit er nog een sterke handgreep op, vaste dollen en een sleepring.
De Treck X1 opblaasboot (set) heeft 3 luchtkamers welke je eenvoudig opblaast met de bijgeleverde voetpomp. Voor extra comfort is de bodem van de boot ook opblaasbaar. Hierdoor kan je lekker comfortabel in de boot zitten. De boot is van duurzaam PVC materiaal gemaakt waardoor hij wel tegen een stootje kan. Echter het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de opblaasboot lek gaat. Voor die gevallen wordt er voor de zekerheid reparatiemateriaal meegeleverd. Hiermee kan je eenvoudig de boot repareren waarna je het water weer op kan.
De Treck X1 opblaasboot (set) meet 234x135 cm als hij niet opgeblazen is en wanneer je hem opblaast 228x121 cm. Hiermee is de opblaasbare boot geschikt voor 2 personen. De maximale draagkracht van de opblaasboot is 170 kg.

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 121 cm
  • Hoogte (in cm) 36 cm
  • LENGTE (in cm) 230 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen