Rack voor Gewichttraining Pulley Cage G520

€1.09500
€1.59500 -31%
*Van ‪7/6/2024‬ tot ‪31/7/2024‬

De Pulley Cage heeft 6 schijfopbergrekken, rubberen weerstandshaken, een optrekstang en een centrale ergoline waarmee extra schijven kunnen worden geladen.

Kleur: ZWART / ROOD

Uitsluitend online verkocht en verzonden door RSI Fitworld

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Pulley Cage is ontworpen voor Light Commercial gebruik en is de perfecte keuze voor kleine sportscholen. De stevige structuur garandeert duurzaamheid en beschikt over 6 opbergvakken voor schijven, rubberen weerstandshaken, een optrekstang en een centrale ergoline voor het laden van meer schijven. Deze veelzijdige kooi biedt een verscheidenheid aan trainingsmogelijkheden, van gewichtheffen tot weerstandsoefeningen en pull-ups. Een uitgebreide en stabiele oplossing voor trainingsfaciliteiten die hun gebruikers een gevarieerde fitnesservaring willen bieden.

KATROLSYSTEEM
Het beschikt over een bovenste en onderste katrolsysteem. Deze combinatie biedt een breed scala aan bewegingen, aanpassingsvermogen aan verschillende trainingsroutines en maakt een veelzijdige spierontwikkeling mogelijk.

DISCEL LADEN
Met het schijflaadsysteem pas je eenvoudig het weerstandsniveau van je trainingen aan, waardoor de intensiteit van je training flexibel en veelzijdig wordt.

WEERSTANDSBANDHAREN
Hiermee kunt u elastische banden toevoegen aan haltertrainingen. Dit zorgt voor een constante spanning in de beweging en geeft een extra duwtje bij krachtoefeningen.

PAALSTEUNEN EN VEILIGHEID*
Uitgerust met J-haken en verstelbare squatstandaards die kunnen worden aangepast aan de verschillende hoogtepunten van de kooi.

Kenmerken
Gebruiksfrequentie: LCU Light Commercial Use
Maximale belasting/spanning: 90 kg
Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg
Gewicht: 111 kg
Lengte: 182 cm
Breedte: 178 cm
Hoogte: 223 cm
*Schijven niet inbegrepen.

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 178 cm
  • TYPE RACK Squatrek en trekstang
  • Hoogte (in cm) 223 cm
  • LENGTE (in cm) 182 cm
  • Sportief niveau Alle niveaus
  • Staat Nieuw

Overige informatie

VOORRAADADVIES

Binnen

GEBRUIKSAANWIJZING

Gewicht < 150 Kg

Gebruikersbeoordelingen