Hennepeiwit Biologisch - Naturel - 500 gram

€1445
€2890/kg

Biologische Hennepeiwit is heerlijk in allerlei soorten shakes en smoothies. Hennepeiwit heeft een lichte nootachtige smaak.

Flavor: Unflavored

500 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Body & Fit Sportsnutrition B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Biologische Hennepeiwit is heerlijk in allerlei soorten shakes en smoothies. Hennepeiwit heeft een lichte nootachtige smaak. Het biologische hennepeiwitpoeder wordt verkregen vanuit hennepzaden door na een koude persing het te vermalen tot een fijn poeder. Hennepeiwit heeft een lichte nootachtige smaak en als shake wordt hij lekker romig. Biologisch hennepeiwit is gemakkelijk te verwerken in allerlei soorten shakes en smoothies. Biologisch gecertificeerd hennepeiwit Op lage temperatuur verwerkt Geheel puur, bevat dus geen vulmiddelen of andere toevoegingen Lichte nootachtige smaak Heerlijk in allerlei shakes en smoothies Plantaardig met alle voordelen van eiwit Plantaardig met alle voordelen van eiwit: het principe van een low carb- eiwitdieet is de dagelijkse koolhydraatinname beperken en de eiwitinname verhogen. Om het nog beter te maken ondersteunen de eiwitten sterkere spieren, instandhouding van spiermassa en herstel. Biologisch wil zeggen dat er bij de productie zoveel mogelijk rekening is gehouden met het milieu en dierenwelzijn. Daarnaast mag er geen gebruik worden gemaakt van genetische modificatie en mogen er alleen biologische gewasbescherming worden gebruikt in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen. Hennep eiwit is ideaal voor o.a.

  • Bewuste sporters welke kiezen voor minder dierlijke producten
  • Vegetariërs die toch voldoende eiwitten willen binnen krijgen
  • Past ook goed in een low carb- of eiwitdieet Biologisch Hennepeiwit is heerlijk in allerlei soorten shakes en smoothies. Hennepeiwit heeft een lichte nootachtige smaak. bodyenfit.nl

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

hennep eiwit*(100%) *Van biologische oorsprong.

Gebruikersbeoordelingen