Bull's Softtip Martijn Kleermaker 90% 18 gram

€9995

Bull's Darts Set

Kleur: ZWART

0

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Zwibo B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

#html-body [data-pb-style=PVCCPEV]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

De Bull's Martijn Kleermaker 90% dartpijlen zijn het perfecte begin van de carrière van Kleermaker bij Bull's Nederland.

De nieuwe dartpijlen van Kleermaker zijn compleet naar zijn wensen gemaakt. De zwart met oranje ingelegde barrel heeft een royale en luxe uitstraling. En over de barrel gesproken; wat een fantastische soorten grip zit daarop. Aan de voorkant van de barrel vind je een taps toelopende ring grip, en daarboven de ster van de show; de letter "M" meerdere malen rondom de barrel gegraveerd. Dit is niet alleen voor looks, maar ook voor een uitstekende grip. In het midden van de barrel vind je 2 inkepingen met daartussen een pixel grip, voor de darters onder ons die van een wat grovere grip houden. De barrel eindigt in een versmalling met een micro-ring grip.

Met deze darts is Martijn Kleermaker klaar om de dart wereld te gaan veroveren.

Dit is de softtip versie!

Deze set dartpijlen wordt helemaal compleet met de Bull's Player 100 Martijn Kleermaker 90 Std. flight. Bekijk die hier.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen