Dartpijlen Bull's Kim Huybrechts Hurricane Shell Coated Brass

€2295

Word een ware storm in het dartbord met de Bull's Kim Huybrechts Hurricane Shell Coated Brass dartpijlen - de perfecte combinatie van stijl en prestaties

Kleur: ROOD

21 g

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Zwibo B.V.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Bull's Kim Huybrechts Hurricane Shell Coated Brass dartpijlen zijn de ideale keuze voor beginnende en recreatieve spelers. Deze dartpijlen hebben een stijlvol en opvallend ontwerp met een duurzame Hurricane Shell Coating die zorgt voor een goede grip en controle.

Dankzij hun gestroomlijnde vorm en gripvaste coating bieden deze dartpijlen een goede aerodynamica en nauwkeurigheid, waardoor je je worpen kunt verbeteren en meer punten kunt scoren.

Of je nu een beginnende speler bent die net begint met darten of een recreatieve speler die graag met vrienden en familie speelt, Bull's Kim Huybrechts Hurricane Shell Coated Brass dartpijlen bieden een geweldige combinatie van stijl, kwaliteit en prestaties voor een betaalbare prijs.
De barrel van de pijlen is gemaakt van hoogwaardig brass materiaal, wat zorgt voor een goede balans tussen gewicht en duurzaamheid. De steeltip van de pijlen is gemaakt van gehard staal en gaat daardoor lang mee.

Technische informatie

  • GEWICHT (in g) 21 g
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • STAAT Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

* Messing * steeltip * Bull's Flights * Bull's shafts

Gebruikersbeoordelingen