Padel schoenen Bullpadel Ionic 24V

€9750
€11495 -15%
*De uitverkoop begint op 18/6/2024

Ontdek de Bullpadel Ionic 24V padelschoenen, een revolutionair model voor fans van deze dynamische en trendy sport.

Kleur: BLAUW

46 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door OdP - Ofertas de Padel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Wendbaarheid en comfort met de Bullpadel Ionic 24V Marino
De Bullpadel Ionic 24V Marino staat bekend om zijn uitstekende functionaliteit en is gepositioneerd als het favoriete schoeisel van padeltalenten zoals Alex Arroyo en Javier Leal. Deze schoenen zijn ontworpen om te harmoniëren met de Ionic 2024-serie rackets van Bullpadel en combineren design en sportprestaties perfect.
De zool van deze schoenen, met een gemengd hielontwerp en een 360° Clay-oppervlak, zorgt voor een optimale mix van tractie en wendbaarheid, waardoor behendige en nauwkeurige manoeuvres in elke wedstrijd mogelijk zijn.
De BPS-systeemtechnologie die in de zool is geïntegreerd, biedt versterkte zijdelingse ondersteuning, waardoor het risico op torsieblessures wordt geminimaliseerd. Bovendien zorgt de Flex Rift-structuur met dwarsgroeven voor meer flexibiliteit van de voet, en het Sole Shield verhoogt de bescherming van de teen tegen schokken.
Het centrale kanaal van de zool verbetert de demping aanzienlijk en biedt constante ondersteuning en een veilige en comfortabele speelervaring.
Deze sneakers zijn gemaakt van naadloos netweefsel en zijn licht, zeer ademend en flexibel, en passen zich aan als gegoten. De binnenzool van Stich, met zijn EVA-rubbersamenstelling en textielondersteuning, zorgt voor superieure demping voor maximaal comfort. Verkrijgbaar in marineblauw.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen