Tweedehands - Callaway Chrome Soft X - Goede staat - 24 Stuks

€2199

Gebruikte golfballen - Goede staat

Kleur: WIT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Golfsquare.com

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Callaway Chrome Soft X golfballen zijn ontworpen voor golfers die op zoek zijn naar een golfbal met uitstekende prestaties op alle gebieden van het spel. De golfbal heeft een vierdelige constructie met een grote, zachte Dual SoftFast core en een duurzame urethaan hoes.

Alle Informatie over de Callaway Chrome Soft X

De Dual SoftFast core van de Chrome Soft X golfbal is ontworpen voor een hoge balsnelheid en een optimale balvlucht, wat resulteert in een grotere afstand bij het slaan van de bal. De duurzame urethaan hoes biedt een zacht gevoel en uitstekende controle op de green.

Het unieke dimple-patroon op de Chrome Soft X golfbal is ontworpen om de luchtweerstand te verminderen en de balvlucht te optimaliseren, waardoor golfers meer afstand kunnen halen en nauwkeuriger kunnen zijn bij het slaan van de bal.

De Callaway Chrome Soft X golfbal is geschikt voor golfers van alle niveaus die op zoek zijn naar een golfbal met uitstekende prestaties op alle gebieden van het spel. De Chrome Soft X golfbal is een populaire keuze onder golfers die de voorkeur geven aan een zachte gevoel, uitstekende controle op de green en een lange, rechte balvlucht bij het slaan van de bal.

Deze golfbal is ook verkrijgbaar in het geel.

Alle golfballen die wij u aanbieden zijn zorgvuldig gecontroleerd op kwaliteit en onderverdeeld in 4 verschillende kwaliteiten:

  • AAA: Vrijwel nieuw
  • AA: Lichte gebruikssporen met een mooie glanslaag
  • A: Vlekjes, zichtbare krassen en lichte kleurverschillen
  • Cross: Oefenballen

Technische informatie

Staat

Geretourneerd

Gebruikersbeoordelingen