Diabolo Beach met lager - Rood + aluminium stokken zwart + 5 m touw

€5900

Diameter van de diabolo: 120 mm / breedte 140 mm. Gewicht: 235 g. De Henrys-stokken zijn 32,5 cm lang en wegen 90 g. Inclusief drie witte Henrys-touwtjes van 1,62 m.

Kleur: ROOD / ZWART

120 MM

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Cirkao

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De dolly kan een hoge rotatiesnelheid te bereiken, waardoor meer tijd en bind meer gegevens uitvoeren. Gemaakt in Duitsland. Naast 3 vervanging snaren, zult u de echte aluminium staven Henrys in deze partij te vinden. Diabolo Strand Gratis uitgerust met triple lagers:
Deze diabolo is het belangrijkste kenmerk worden voorzien van een as met drie lagers. Het belang van lagers systeem is om de rotatie van de dolly die enkele minuten kan draaien zonder de noodzaak om voortdurend worden versneld te verlengen. Het is een beetje groter dan een middelgrote diabolo en kan een goed compromis voor beginners kinderen. De ringen in de schelpen geef hem een ​​betere stabilité.Pour alle niveaus: beginners en gevorderden. Kinderen en beginners zullen genieten als de as van de diabolo op de stokjes en vingers daardoor grinds het maken van die laatste super lang zal vangen!

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

https://www.laribouldingue.com/images_decathlon/9dab.jpg

Gebruikersbeoordelingen