DISCMANIA

Lite Pro Target - Professioneel Disc Golf Basket - metalen mand - doel

€11999

Eenvoudig op te zetten. Het meest betaalbare PDGA-goedgekeurde doelwit op de markt!

Kleur: VEELKLEURIG

Uitsluitend online verkocht en verzonden door J&R Import

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Discmania Lite PRO Basket - het meest betaalbare PDGA-goedgekeurde doelwit op de markt!

Lite PRO is een door de PDGA (Professional Disc Golf Association) goedgekeurd Disc Golf target. Het is een perfect trainingsdoel voor zowel binnen als buiten.

Lite PRO heeft 12 kettingen die ook horizontaal zijn verbonden om een ​​bijna perfecte vang ervaring te garanderen. Horizontale kettingen werden voor het eerst gebruikt in de originele Discmania LITE Basket toen deze in 2014 werd gelanceerd en sindsdien zijn ze een standaard geworden voor deze lichtgewicht trainingsdoelen over de hele wereld.

Nieuw uitzicht met rode middenpaal en topvlag geven een geweldige zichtbaarheid op de baan. Lite PRO is super eenvoudig te monteren - het duurt slechts een minuut en vier klikken om op te zetten. Het doelwit is zeer draagbaar en je kunt het overal krijgen!

Verbeteringen ten opzichte van de originele LITE Basket zijn onder meer: ​​Elektronisch gegalvaniseerd frame en kettingen, beter zicht, slanker ontwerp en formaat van de verpakking - De Lite PRO is ongeveer 10 cm groter dan de LITE Basket.

We raden aan om dit doel binnenshuis te gebruiken, en als het buitenshuis wordt gebruikt, zorg er dan voor dat u het na gebruik binnen opbergt, omdat onderdelen van het doel beschadigd kunnen raken door weersinvloeden buitenshuis.

Montageaankondiging: De paaldelen van de mand kunnen een beetje strak zitten, vooral bij de eerste montage, dus wees voorzichtig bij het opzetten van de mand.

Discmania Lite PRO-metingen:

Hoogte zonder vlag: 51,2 inch (130 cm)
Hoogte mand bovenkant: 31,9 inch (81 cm)
Breedte mand: 24,8 inch (63 cm)
Breedte kettingrek: 21,7 inch (55 cm)
Hoogte kettinggebied: 16,9 inch (43 cm)

Technische informatie

  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • SOORT AFSTAND Alle afstanden
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading