Padelschoen Drop Shot Bentor Lima 2023 collectie

€9500
€16500 -42%
*De uitverkoop begint op 4/6/2024

De Padel Drop Shot Bentor-schoen wordt de nieuwe schoen die Pablo Lima zal dragen tijdens de World Padel Tour 2023 en biedt maximaal comfort en duurzaamheid

Kleur: GRIJS / LICHTGEEL / LICHTBLAUW

 • 39 Niet online beschikbaar
 • 40 Niet online beschikbaar
 • 41 Niet online beschikbaar
 • 42 Niet online beschikbaar
 • 44 Niet online beschikbaar
 • 45 Niet online beschikbaar
 • 46 Niet online beschikbaar
 • 47 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door DROPSHOT.SL.

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Las Zapatillas Drop Shot Bentor Lima is het model dat nu door Pablo Lima wordt gespeeld in het tempo van de World Padel Tour. Voor uw mening met de mening van Pablo Lima, moet uw professionele ervaring samengaan met de noodzakelijke vereisten van het paddel.

Stel de een of andere zapatillas de hoge gama queguarantean al jugador comodidad y seguridad en cada pisada in. Las Zapatillas Drop Shot Bentor Lima heeft verschillende manieren van gebruik, met mesh van hoge kwaliteit en met TPU grote weerstand met de uiteindelijke aanbieder van maximaal comfort, adem met een grote duurzaamheid en een extra elastische band.

Als al het karakter van een dicho-model zich voordoet als een grote antidéslizante, kijk dan naar een grote seguridad in het juego. Is bedoeld voor alt-spelers die een spel van gemiddeld gevorderd niveau oefenen.

In deze compositie heeft de stabilisator van de talon en laterale, gracias al cual las Zapatillas Drop Shot Bentor Lima een burgemeester geadopteerd en gestabiliseerd. Ook, in Drop Shot onze importa tu salud, por ello hemos verwerkte de capsule van gel in media suela, debajo del talón, om de impact van het juego te absorberen en om de talón te beschermen.

Su designer maakt gebruik van de lijn van de tendens van het moment. Het model combineert azules en amarillos, kleuren die qua tijd vrij zijn. Het logo van het merk is sober de tejido Mesh en het logo van de lijn van Pablo Lima is gedetailleerd in de hak.
Kenmerken Zapatilla Dropshot Bentor Lima
Type product: Zapatillas de padel

Kwalificaties: stabiliteit en comfort

Spelniveau: Medio en avanzado

Suela: Klei

Bovenwerk: Malla superior Inyectado KPU sintética Drop Lite, transpireerbaar, flexibel, superbestendig en zonde kosten. Lengüeta y benadrukt acolchada para a fit cómodo. Cierre con cordes flat para un fácil y rapido calzado.

Voering: Forro de tela ademend.

Binnenzool: Plantilla hi-poly Extraíble.

Tussenzool: Mediasuela de Eva flexibel zacht, van dubbele dichtheid.

Buitenzool: Suela buitenkant van hoge slijtvastheid voor een grote duurzaamheid en tractie. Hielstabilisator van TPU.

Gebruikersbeoordelingen