Padelschoen voor Dames Drop Shot Sibi

€9400
€13900 -32%
*De uitverkoop begint op 21/6/2024

De Drop Shot Sibi-schoen heeft een hiel en laterale stabilisator die maximale voetondersteuning garandeert en een gevoel van veiligheid biedt

Kleur: WIT / BLAUW

  • 37 Niet online beschikbaar
  • 38 Niet online beschikbaar
  • 39 Niet online beschikbaar
  • 40 Niet online beschikbaar
  • 41 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door DROPSHOT.SL.

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Drop Shot Sibi-schoen speelt een belangrijke rol in de schoenencollectie van 2023, aangezien het ontwerp een van de meest gevraagde van het seizoen is geworden.

Het is een high-end model dat bedoeld is voor alle spelers die regelmatig paddle-tennis beoefenen en daarom stevig schoeisel nodig hebben dat hen veiligheid en comfort biedt.

Veiligheid in het spel en comfort bij elke stap zijn de twee pijlers die het ontwerp ondersteunen van de collectie 2023. De Drop Shot Sibi-schoen heeft een hiel en laterale stabilisator die maximale voetondersteuning garanderen en een gevoel van veiligheid bieden bij elke stap. Bovendien bevat de zool een gelcapsule die de impact van elke stap zoveel mogelijk absorbeert, waardoor de hiel wordt beschermd en mogelijke verwondingen worden voorkomen.

Polyester Mesh is gebruikt voor de bereiding, een stof die opvalt door zijn elasticiteit en zijn vermogen om te ademen. Bovendien is het, om het comfort te garanderen, zonder naden vervaardigd. Het gelamineerde TPU waaruit het is samengesteld, zorgt ervoor dat het flexibel en comfortabel is. Bovendien garandeert de Clay-zool grip en slipvrije beweging bij elke stap.

De Drop Shot Sibi-schoen toont een elegant ontwerp waarbij blauwe tinten worden gecombineerd met wit, wat plaats maakt voor een elegant en zeer gedistingeerd model. Bovendien stelt de eenvoud van de details de speler in staat om de schoen te combineren met verschillende modellen, waardoor een groot aantal outfits kan worden gecreëerd om op het veld te dragen.

Gebruikersbeoordelingen