100% L-Glutamine poeder - Unflavoured - 500gr

€2495
€4990/kg

Glutamine is een semi-essentieel aminozuur. Gebruik de Empose L-Glutamine 's ochtends en voor of na een training.

500 G Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Fitwinkel - Sporttrader

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Ben je klaar om te trainen? Klaar om elke spiercel van je lichaam te gebruiken om hard te werken? Gebruik dan nu de Empose Glutamine Poeder. Glutamine is een semi-essentieel aminozuur, het lichaam maakt deze stof aan uit andere essentiële aminozuren zoals BCAA’s. Toch komt het vaak voor dat de fanatieke sporter onvoldoende van dit aminozuur binnenkrijgt door zware fysieke inspanningen of stress. Gebruik de Empose L-Glutamine daarom 's octends en voor of na een training,

In het kort
• 5000 mg per serving
• 100% pure L-glutamine
• Lactose, gluten en suikervrij
• Zonder smaak dus makkelijk toe te voegen aan andere dranken
• Perfect voor alle sport- en trainingsdoelen

100% pure L-glutamine
De 100% pure Glutamine van Empose is smaakloos, hierdoor weet je zeker dat je echt alleen Glutamine binnenkrijgt om je lichaam te ondersteunen. Het is perfect te gebruiken voor alle sport- en trainingsdoelen. Daarnaast is het door de pure samenstelling lactose, gluten en suikervrij.

Aanbevolen gebruik
Meng 1 maatschep (5 gram) met 300 ml drank naar keuze, neem 1 dosering in de ochtend en 1 dosering in de avond. Bij voorkeur voor de training of workout. Doordat het smaakloos is kan het uitstekend gemixt worden met andere dranken.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl te worden gebruikt. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek, buiten het bereik van kinderen.

Over Empose
Empose Nutrition gelooft dat een gezonde en fitte leefstijl bepalend is voor de beste kwaliteit van leven. Het draagt bij aan geluk, energie en zelfvertrouwen. Ieder persoon zou zijn lichaam en geest moeten gebruiken tot waar het toe in staat is. Laat Empose je helpen je innerlijke atleet te versterken.

Gebruikersbeoordelingen