Pillbox - Pillendoosje voor Supplementen - Black

€895

De ideale oplossing voor het veilig en georganiseerd bewaren van je supplementen.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Fitwinkel - Sporttrader

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Empose Nutrition Pillbox is de ideale oplossing voor het veilig en georganiseerd bewaren van je supplementen!

De pillendoos in het kort:
• Vijf verschillende compartimenten
• Gemaakt van stevig plastic
• Compact: makkelijk mee te nemen
• Strak en stijlvol design
• 100% vaatwasserbestendig

De Empose Pillbox is ontworpen om jouw dagelijkse supplement routine gemakkelijker te maken. Of je nu onderweg bent, op reis of gewoon thuis, deze compacte en handige bewaardoos zorgt ervoor dat je altijd je supplementen bij de hand hebt.

Vijf verschillende compartimenten
Met meerdere vakjes biedt deze pillendoos voldoende ruimte om je supplementen te sorteren op basis van de dag van de week of verschillende tijdstippen van inname. Hierdoor kun je je supplementen eenvoudig organiseren en meenemen, zonder dat je meerdere potjes hoeft mee te nemen.

Stevig plastic
De Empose Nutrition pillendoos is gemaakt van hoogwaardig materiaal om de kwaliteit van je supplementen te behouden. Het robuuste ontwerp beschermt de supplementen tegen beschadiging en voorkomt dat ze worden blootgesteld aan vocht of licht.

Compact: makkelijk mee te nemen
Dankzij het handige formaat past deze pillendoos gemakkelijk in je tas, koffer of zelfs je broekzak, waardoor je ze altijd binnen handbereik hebt. Of je nu naar de sportschool gaat, op het werk bent of een weekendje weg bent, je hoeft je geen zorgen te maken dat je je supplementen vergeet.

Strak en stijlvol design
De Empose Nutrition pillendoos is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het strakke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat je supplementen discreet en met stijl kunt bewaren.

100% vaatwasserbestendig
De pillendoos is gemakkelijk schoon te maken. Het duurzame materiaal is namelijk 100% vaatwasserbestendig, waardoor je de doos eenvoudig in de vaatwasser kan reinigen en de hygiëne kunt behouden.

Over Empose
Empose Nutrition gelooft dat een gezonde en fitte leefstijl bepalend is voor de beste kwaliteit van leven. Het draagt bij aan geluk, energie en zelfvertrouwen. Ieder persoon zou zijn lichaam en geest moeten gebruiken tot waar het toe in staat is. Laat Empose je helpen je innerlijke atleet te versterken.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen