Pre-Workout - Cafeïnevrij - 360 gr - Tropical

€2495
€6931/kg

Alles wat je nodig hebt om in de sportschool het meeste uit je workout te halen, zonder cafeïne en andere stimulanten te gebruiken.

Flavor: Tropisch

360 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Fitwinkel - Sporttrader

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

In de avond nog even naar de gym? Geen probleem! Empose Nutrition Pre-Workout Cafeïnevrij bevat alles wat je nodig hebt om in de sportschool het meeste uit je workout te halen, zonder cafeïne en andere stimulanten. Aangevuld met meer populaire ingrediënten, zoals beta-alanine en citrulline. Zet op ieder moment van de dag een knallende workout neer.

In het kort
• Zonder cafeïne
• Met vitamine C
• Met 5 soorten aminozuren
• Zonder creatine
• Werkt in 15 minuten
• Heerlijke tropical smaak
• 30 doseringen

Stimulantenvrije Pre-Workout
Empose Nutrition Pre-Workout Caffeine-free is een stimulant vrije pre-workout, ideaal voor wanneer je in de avond gaat trainen en je al voldoende cafeïne binnen hebt gekregen of wanneer je liever helemaal geen cafeïne drinkt. Wil je toch een knallende training neerzetten en kan je een klein zetje in de juiste richting gebruiken? Dan is deze pre-workout geschikt voor jou.

Cafeïnevrij
In deze pre-workout variant zonder cafeïne zit net wat meer beta-alanine en L-citrulline verwerkt zodat je voldoende merkt, ook zonder stimulanten. Doordat deze variant geen cafeïne bevat, bepaal jij zelf je dosering. Wil je vandaag gaan voor een extra intensieve workout, neem dan bijvoorbeeld een halve scoop extra.

Met 1 dosering krijg je maar liefst 2000 mg beta-alanine en 2000 mg L-citrulline binnen. Deze ingrediënten worden door veel mensen, voornamelijk bodybuilders en fanatieke sporters, als supplement gebruikt. Verder bevat Empose Nutrition Pre-Workout (Cafeïnevrij) toonaangevende ingrediënten als L-tyrosine, L-arginine en L-taurine die niet kunnen ontbreken in een volmaakte pre-workout. Tot slot is de formule afgemaakt met 250 mg vitamine C zodat jij met volle energie kan gaan sporten. Vitamine C is namelijk belangrijk bij de energievoorziening van het lichaam en draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Zet op ieder moment van de dag een knallende workout neer, zonder stimulanten.

Gebruik
Meng 1,5 maatschep (12 gram) met 300 ml koud water.

Dit voedingssupplement dient niet ter vervanging van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl te worden gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgesloten bewaren op een koele en droge plek buiten het bereik van kinderen. Voor batchcode/ten minste houdbaar tot: zie verpakking.

Registratienummer
NUT_AS 4487/10

Over Empose
Empose Nutrition gelooft dat een gezonde en fitte leefstijl bepalend is voor de beste kwaliteit van leven. Het draagt bij aan geluk, energie en zelfvertrouwen. Ieder persoon zou zijn lichaam en geest moeten gebruiken tot waar het toe in staat is. Laat Empose je helpen je innerlijke atleet te versterken.

Technische informatie

  • Staat Nieuw
  • Gewicht (in g) 0 tot 500 g

Gebruikersbeoordelingen