ERREA

Voorwedstrijden Tours 2023/24

€5550

Maak je klaar voor het volleybalseizoen met de Tours 2023/24 Prematch Jersey vanErrea, gedragen door het Tours team. Krachtig en stijlvol.

Kleur: ZWART

XL

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Shopping Factory

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Het Prematch Tours 2023/24 shirt van Errea is een must-have voor alle volleybalfans, vooral voor fans van het Tours team. Ontworpen met de nieuwste technologie vanErrea, is dit shirt zowel stijlvol als functioneel, dus perfect voor al je trainingen en wedstrijden.
Met zijn moderne, dynamische ontwerp benadrukt dit shirt met de emblematische kleuren van het Tours team. Het intense marineblauw wordt gecombineerd met witte en gele details, die doen denken aan de kleuren van de stad Tours. HetErrea logo staat trots op de borst, terwijl het Tours teamlogo op de mouw staat. Het shirt is een echt eerbetoon aan het team en de stad die het vertegenwoordigt.
Maar het Tours 2023/24 Prematch shirt is niet alleen mooi, het is ook ontworpen om je prestaties op het veld te verbeteren. Het is gemaakt van ademend, lichtgewicht materiaal en houdt je droog en koel, zelfs tijdens de meest intensieve trainingssessies. Meshpanelen aan de zijkanten zorgen voor een betere luchtcirculatie, terwijl platte naden schuren verminderen voor optimaal comfort.
Of je nu amateur of professioneel volleybalt, dit shirt is een ideale keuze. De V-hals en slanke pasvorm bieden veel bewegingsvrijheid, zodat je je volledig op je spel kunt concentreren. Bovendien garandeert de duurzaamheid dat het zelfs na vele wasbeurten in perfecte staat blijft.
Tot slot is het Tours 2023/24 Prematch-shirt veel meer dan alleen sportkleding; het is een symbool van trots voor supporters van het Tours team. Door het te dragen laat je zien dat je je favoriete team onvoorwaardelijk steunt en maak je deel uit van de Tours fancommunity.
Mis de kans niet om dit uitzonderlijke shirt aan je sportkledingcollectie toe te voegen. Of je het nu draagt naar de wedstrijden van je team of tijdens trainingen, het Tours 2023/24 Prematch shirt zal je vergezellen in stijl en comfort. Bestel het nu en toon je liefde voor volleybal en het Tours team.

Technische informatie

  • VOLLEYBALLCLUBS tours
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen