BCAA Orange - Mango 300g

€3199
€3999 -20%
*Van ‪5/6/2024‬ tot ‪31/12/2024‬
€10664/kg

Met proteïnes voor de aanmaak en het herstel van spieren.

300 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Ceres Pharma NV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Eiwitten zijn de bouwstenen van de spier. Eiwitten zijn opgebouwd uit kleine deeltjes, aminozuren. BCAA (branched-chain aminozuren of vertakte keten aminozuren) zijn 3 essentiële aminozuren: leucine, isoleucine en valine. Essentieel betekent dat ze niet worden aangemaakt door het lichaam maar moeten ingenomen worden via de voeding.

Het is geweten dat BCAA’s kunnen geoxideerd worden in de skeletspier, dit in tegenstelling tot de andere aminozuren die in de lever worden afgebroken.

Het is aangetoond dat BCAA-supplementatie voor en na inspanning het herstel na spierschade verbeteren, spierafbraak verminderen tijdens de inspanning en spieropbouw na de inspanning verhogen.

Voor wie kan Etixx BCAA voordelig zijn?
Etixx BCAA is geschikt voor alle krachtsporters, zoals werpers en sprinters ('power sporten'). Het voedingssupplement kan ook nuttig zijn voor wie op recreatief of wedstrijdniveau aan team- en racketsporten doet ('intermittente sporten').

Technische informatie

Voedingswaarde

Per 100 g -> L-valine (g): 17,5; L-leucine (g): 35; L-isoleucine (g): 17,5.

Overige informatie

Samenstelling

BCAA Vertakte Aminozuren (2.1.1) (L-leucine, L-isoleucine, L-valine) - Maltodextrine - Aroma - Zuurteregelaar: Citroenzuur - Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide - Zoetstoffen: Ascesulfaam-K, Sucralose - Zuurteregelaar: Natriumcitraten, Kaliumcitraten - Natriumchloride - Kleurstof: carotenen. Zonder gluten – zonder lactose – bevat soja –vegetariërs √ – veganisten √

Gebruikersbeoordelingen