Pre-Workout Red Fruits 200g

€2639
€3299 -20%
*Van ‪30/5/2024‬ tot ‪31/12/2024‬
€13195/kg

Een complete en hoogkwalitatieve pre-workout die zorgt voor een extra energieboost, alertheid en kracht en vermindert vermoeidheid.

Flavor: Red Fruits

200 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Ceres Pharma NV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Een pre-workout is een speciaal samengestelde poedermix, ontwikkeld om je prestaties tijdens de training te optimaliseren en je kracht te verbeteren. Deze oppeppende producten bevatten stimulantia (vb. cafeïne), B-vitamines en aminozuren (creatine, taurine, arginine, citrulline, …) en zorgen dus voor extra energie en alertheid, het verminderen van vermoeidheid, het verbeteren van de fysieke prestatie in opeenvolgende reeksen korte, hoog-intensieve inspanningen.

Etixx Pre-Workout is een hoog kwalitatieve drank dat tal van ingredienten bevat (zoals creatine, arginine, taurine, citruline, cafeïne, vitamine B6 en B12) die je helpen om vol energie aan je workout te beginnen en je prestaties tijdens de training te optimaliseren.

De belangrijkste actieve ingrediënten:

Vitamine B6 en B12 dragen bij aan een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
Cafeïne is een natuurlijke substantie, een stimulantia, die te vinden is in bladeren, zaden, bonen en vruchten van een aantal planten. Cafeïne-inname zorgt voor een betere focus, concentratie en alertheid, een kortere reactietijd en een verminderd gevoel van vermoeidheid en pijn. Het voordeel van lagere dosissen is dat het gebruik niet gepaard gaat met de gekende neveneffecten van cafeïne zoals hartkloppingen, verstoring van de fijne motoriek, angst, trillen en beven, rusteloosheid, nervositeit, duizeligheid en slecht/niet kunnen slapen.
Creatine is een lichaamseigen stof die voornamelijk in de lever gemaakt wordt. Creatine verhoogt de fysieke prestatie in opeenvolgende reeksen korte, hoog-intensieve oefeningen. Het is aangetoond dat spiercreatine ongeveer 20% kan verhoogd worden bij zowel ongetrainden als goed getrainden door chronische creatinesupplementatie. Door de voorraad fosfocreatine in de spier te verhogen, zal de spier dus over meer snelle brandstof beschikken wat de prestatie tijdens korte intensieve inspanningen ten goede zal komen. In combinatie met krachttraining resulteert Creatine in een toename van spierkracht en spiermassa.
Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Arginine heeft veel verschillende functies in ons lichaam. Het is een substraat voor stikstofmonoxidesynthase (NOS) en kan de vorming van het vaatverwijdende stikstofmonoxide of NO bevorderen. Bij bloedvaten die wijder zijn, is er een betere bloed- en dus ook zuurstofvoorziening naar de actieve spieren.
L-citrulline is een lichaamseigen aminozuur. Net zoals arginine zorgt ook citrulline voor een verhoogd stikstofmonoxide gehalte, wat voor een verbeterde doorbloeding en zuurstofvoorziening kan zorgen.
L-taurine is een aminozuur dat van nature aanwezig in ons lichaam, maar ook in vlees, vis en zuivelproducten. Het is betrokken bij tal van functies in het lichaam waaronder energiemetabolisme.

Overige informatie

Samenstelling

inuline, creatine monohydraat, L-arginine alfa-ketoglutaraat, zuurteregelaar: citroenzuur; taurine, L-citrulline, natuurlijk aroma; antiklontermiddel: siliciumdioxide; cafeïne, kleurstof: bietenrood; zwarte wortelsapconcentraat (Daucus carota); zoetstof: sucralose; cyanocobalamine, pyridoxinehydrochloride.

Gebruikersbeoordelingen