Judo Kimono Superstar 750 Gr - IJF Goedgekeurd - Blauw - Maat 170cm

Vanaf
€25595

Judo Kimono Superstar 750 Gr - IJF Goedgekeurd - Blauw - Maat 170cm

Kleur: Blauw

  • 170 CM Niet online beschikbaar
  • 190 CM Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sen No Sen

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Als u een veeleisende wedstrijdspeler bent en op zoek bent naar een witte of blauwe wedstrijdkimono, dan is de Fighting Films Superstar 750 - IJF goedgekeurde kimono de Judogi voor u. Inderdaad, deze kimono voor man of vrouw is ontworpen voor wedstrijden en intensieve training.

Deze judokimono voor wedstrijden onderscheidt zich door de zorgvuldige afwerking en de kwaliteit van de stof. Let op de naden van de rug en de revers. Het is van hoge kwaliteit en garandeert een groot comfort. Met een gewicht van 750gr/m2 is het zowel resistent als flexibel. Deze kimono is ideaal voor een regelmatige oefening. Het sluit goed aan op het lichaam dankzij een uitlopende snit ter hoogte van de buik en een wijde en verstevigde broek ter hoogte van de knie. Hij biedt een maximale mobiliteit dankzij zijn gebogen snit. Het is de judokimono voor wedstrijden bij uitstek.

De blauw/witte Fighting Films Superstar 750 kimono tenslotte heeft een elegant Fighting Films borduursel in rood op de schouder, wat hem uniek maakt.

Kortom, als u op zoek bent naar een kimono voor dames of voor heren die uitzonderlijk comfort biedt, aarzel dan niet langer en val voor de Fighting Films Superstar 750 kimono met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Niet te vergeten dat deze judo kimono door de IJF is goedgekeurd voor internationale wedstrijden.

Beschikbaar van maat 145cm tot 200cm.

Technische informatie

  • Materiaal Katoen
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen