Fluid Rower Apollo Pro XL - Roeiapparaat - 10 Weerstanden - Hartslagfunctie

€1.78900

Verover je fitnessreis met de Fluid Rower Viking 3V! Verstelbaar, compact en Bluetooth-compatibel, het is de ultieme roei-ervaring thuis

Kleur: GRIJS / GRIJS / BEIGE

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Tunturi New Fitness BV

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Gratis levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Ervaar de superieure kwaliteit van een Fluid Rower met verstelbare weerstand. Met de Apollo Pro XL heb je een professionele waterroeier met extra grote watertank en 65% meer weerstand, uitgevoerd in een combinatie van staal en essenhout met een donker eiken afwerking.

De voordelen van de Fluid Rower Apollo Pro XL
✓ Gepatenteerde XL watertank met 10 weerstandsniveaus
✓ Bluetooth monitor met real-time roeislag weergave
✓ Premium ergonomische handgreep voor goede grip en de juiste houding
✓ Zachte zitting op een dubbele rails voor ultiem comfort en een stille roeiervaring
✓ Gemaakt van duurzaam staal en Amerikaans essenhout

Fluid weerstand: roeien alsof je op het water bent
Roeien met een Fluid Rower klinkt, voelt en ziet er uit alsof je op het water bent dankzij de hoogwaardige watertank met gepatenteerde Twin Tank technologie. Met dit unieke systeem pas je de weerstand van het water op elk gewenst moment eenvoudig aan met de draaiknop.

De watertank van de Fluid Rower bestaat uit twee losse tanks: een binnenste en een buitenste tank. De binnenste tank is de ‘passieve tank’ of opslag tank, de buitenste tank de ‘actieve tank’ of weerstand tank. Kies je tijdens het roeien een hogere weerstand met de draaiknop, dan wordt het water uit de passieve tank verplaatst naar de actieve tank. Hierdoor ervaar je na een paar roeislagen meer weerstand. Kies je een lagere weerstand, dan wordt het water vanuit de actieve tank terug geheveld naar de passieve tank zodat je na een paar slagen minder weerstand ervaart.

Je ervaart een snelle en vloeiende weerstandsaanpassing terwijl je traint, en hoeft nooit meer van tevoren de waterhoeveelheid in de tank te bepalen. De gepatenteerde Fluid Resistance Twin Tank is tot in de kleinste details geperfectioneerd en afgewerkt: als de waterlimiet niet word overschreden, dan lekt de tank nooit. Zelfs niet als je deze rechtop zet.

De Apollo Pro XL heeft een XL Twin Tank als drijvende kracht. Deze heeft een grotere watercapaciteit dan de gewone en V Twin Tank en biedt daardoor maar liefst 65% meer weerstand. Hij verbindt ook de waterweerstandsknop met de Bluetooth Monitor via een sensor.

Fluid Bluetooth Monitor: real-time inzicht in je roeislag
De Fluid Bluetooth Monitor geeft direct inzicht in al je trainingsparameters zoals tijd, watt, calorieën, afstand en roeislagen per minuut. Daarnaast toont de monitor automatisch het weerstandsniveau dat je via de draaiknop op de roeier hebt ingesteld. Ook kun je met behulp van Bluetooth verbinden met trainingapps zoals Fluid Connect, Regatta, Asensei, EXR en Kinomap.

Uniek op de Fluid Bluetooth Monitor is de zogenaamde Power Graph. Deze grafiek laat real-time je roeislag zien. Die informatie kun je gebruiken om je roeitechniek te perfectioneren. Hoe beter je techniek, hoe meer je uit je training haalt! De ideale roeislag bestaat namelijk uit zes stappen die samen één soepele repetitieve cyclische beweging vormen.

Wil je trainen op hartslag? Verbind de monitor dan via Bluetooth met een digitale hartslagmeter (apart verkrijgbaar) of laat de trainer je hartslag direct inlezen via de Fluid touch hartslagmeter handgreep (apart verkrijgbaar).

Ultiem comfort, stabiliteit en balans tijdens het roeien
De details van een Fluid Rower maken het verschil. Zo staat onze zitting garant voor de meest comfortabele roeitraining. Na jaren onderzoek en ontwikkeling hebben we de perfecte balans tussen hard en zacht gevonden. Dankzij de uitgedachte, ergonomische vorm en anti-slip textuur zit je stevig en comfortabel in het zadel. De zitting is verhoogd voor een comfortabele opstap en het comfort kan extra worden uitgebreid met een Fluid rugleuningkit en verhogingskit.

Voor extra stabiliteit rijdt de zitting over een dubbele rails. De dubbel gelagerde wieltjes onder de zitting zijn van kunststof. Deze rijden soepel over twee kunststof strips die op beide rails zijn bevestigd. Dit voorkomt slijtage en hierdoor heb je altijd een stille roeiervaring: je hoort geen ander geluid dan de 'woesh' van het bewegende water.

Achter de wieltjes van de zitting zijn kleine borsteltjes bevestigd. Deze vegen de rails bij elke roeibeweging schoon en voorkomen dat stofdeeltjes van de wielen op de rails terecht komen. Zo blijft elke roeibeweging vloeiend.

Elke voet stevig op zijn plaats
De voetsteunen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van twee stevige, aparte voetriemen waarmee je elke voet individueel vastzet. Je voeten staan dicht bij elkaar, net als in een echte roeiboot. Beide voetsteunen zijn daarnaast voorzien van een speciaal ontworpen ‘kuipje’ aan de onderkant. Dankzij het ontwerp sluit deze hielsteun perfect om de hak van je schoen en hij beweegt mee tijdens elke roeibeweging. Hierdoor schiet je voet nooit los tijdens het roeien.

Premium ergonomische handgreep voor goede grip en de juiste houding
De Fluid Rower Apollo Pro XL heeft een premium ergonomische handgreep. Deze geeft, dankzij zijn licht gebogen en extra brede vorm, de beste grip tijdens elke roeislag.

Technische informatie

 • TYPE VOEDING Batterijen
 • AANTAL PROGRAMMA'S Geen programma
 • TYPE WEERSTAND Waterweerstand
 • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 10.0
 • GEWICHT SPORTER Gewicht < 150 kg
 • VERPLAATSGEMAK Grote wielen
 • FREQUENTIE Alle frequenties
 • CONNECTIVITEIT Smartphone-compatibel
 • LENGTE (in cm) 46 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • INTENSITEIT ZEER INTENSIEF
 • STAAT Nieuw
 • VOUWBAAR Vouwbaar

Overige informatie

Samenstelling

Ijzer

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Gebruikersbeoordelingen