Crosstrainer - Fox 2

€36900
€44900 -17%
*De uitverkoop begint op 18/6/2024

De Focus Fitness Fox 2 is een instapmodel van de Focus Fitness crosstrainer-lijn. Een ideale crosstrainer voor beginnende thuissporters.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Betersport B.V.

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Gratis levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Focus Fitness Fox 2 is een instapmodel van de Focus Fitness crosstrainer-lijn. Een ideale crosstrainer voor beginnende thuissporters die kennis willen maken met de crosstrainer! Deze crosstrainer is uitgerust met een vliegwiel van 6 kg waardoor je comfortabel kunt trainen. De lengtepas van deze crosstrainers is relatief klein, waardoor de Focus Fitness Fox 2 zeer geschikt is voor mensen met korte benen.

Vliegwiel en lengtepas
Het vliegwiel van de Focus Fitness Fox 2 bevindt zich aan de achterkant. Crosstrainers met een vliegwiel aan de achterzijde, zijn iets meer belastend dan crosstrainers waarbij het vliegwiel aan de voorkant zit. Hierdoor ligt het calorieverbruik wat hoger. Het grote voordeel van een rear driven crosstrainers is dat deze een stuk compacter zijn dan front driven crosstrainers. Hierdoor nemen ze fysiek weinig ruimte in. Ideaal voor thuis! De lengtepas van een crosstrainer moet passen bij jouw natuurlijke loopbeweging. Hoe groter de lengtepas is, hoe langer de omwenteling is. Lange mensen kunnen het beste kiezen voor een crosstrainer met een lange lengtepas, bijvoorbeeld de Focus Fitness Fox 3 of Fox 5. De lengtepas van de Focus Fitness Fox 2 is 28 cm. Door deze lengtepas en door zijn compacte afmetingen, is de Focus Fitness Fox 2 zeer geschikt voor mensen die niet zo lang zijn.

Stevig en stabiel
De Focus Fitness Fox 2 is stevig en stabiel. Dankzij het productgewicht van 42 kg blijft de crosstrainer stevig op zijn plek staan, ook bij intensievere trainingen. Mede hierdoor kan de crosstrainer belast worden tot wel 120 kg aan lichaamsgewicht. De Fox 2 is hiermee uitermate geschikt voor thuisgebruik, wat inhoudt dat je 'm meerdere keren per week kunt gebruiken. Daarnaast beschikt de Fox 2 over een stille V-Belt, waardoor je stil kunt trainen zonder dat iemand anders daar last van heeft.

Trainingscomputer en display
De trainingscomputer van de Fox 2 is elektronisch te bedienen. Via het display kun je de weerstand eenvoudig verhogen of verlagen in 16 niveaus. Op het display lees je tevens in één oogopslag je trainingsgegevens af, zoals snelheid, trainingstijd, afstand, verbrande calorieën en de hartslagfrequentie. Daarnaast is de crosstrainer uitgerust met 16 voorgeprogrammeerde programma's die je via het display kunt instellen. Tijdens de training kun je je hartslag monitoren door middel van de hartslagsensoren op de armpedalen. Een indicatie van je hartslag wordt op het display weergegeven.

Tablethouder
Trainen zal niet meer saai zijn. Het display van de Fox 2 is namelijk uitgerust met een tablethouder. Plaats je tablet of smartphone op de houder van de crosstrainer en je kunt tijdens je training gebruik maken van de functionaliteiten van je smart device. Zo kun je tijdens het trainen via jouw eigen apparaat je favoriete serie te kijken of je lievelingsmuziek opzetten.

Conclusie
De Focus Fitness Fox 2 is de ideale crosstrainer voor thuisgebruik. Deze crosstrainer is fluisterstil, heeft een sterk vliegwiel, een eenvoudige trainingscomputer en is te belasten tot 120 kg lichaamsgewicht. Perfect voor mensen die kennis willen maken met de crosstrainer of die willen beginnen met thuissporten. Door zijn compacte afmetingen neemt de Focus Fitness Fox 2 weinig ruimte in. De crosstrainer is geschikt om enkele keren per week thuis te gebruiken. Ben je op zoek naar een crosstrainer die zwaarder of intensiever te belasten is, neem dan een kijkje bij de Fox 3.

Technische informatie

 • AANTAL PROGRAMMA'S 16 programma's
 • Type weerstand Magneetbestendig
 • Gewicht van het vliegwiel 6 kg
 • Aantal weerstandsniveaus 16.0
 • BEWEGINGSREIKWIJDTE 28 cm
 • Breedte (in cm) 60 cm
 • Hartslag Met hartslagmeting
 • CONNECTIVITEIT Niet tablet-compatibel
 • Hoogte (in cm) 161 cm
 • LENGTE (in cm) 102 cm
 • Sportief niveau Beginner
 • Staat Nieuw
 • Vouwbaar Niet vouwbaar

Gebruikersbeoordelingen