Roeitrainer - Row 6

€59900
€89900 -33%
*De uitverkoop begint op 17/5/2024

De Focus Fitness Row 6 is een uitstekende keuze voor thuissporters die op zoek zijn naar een hoogwaardige roeitrainer. Deze roeitrainer combineert een prachtig design met een solide frame.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Betersport B.V.

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Gratis levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Focus Fitness Row 6 is een uitstekende keuze voor thuissporters die op zoek zijn naar een hoogwaardige roeitrainer. Zo combineert de Row 6 een prachtig design met luchtweerstandsysteem en een solide frame. Met een eigen gewicht van 45 kg is de Row 6 roeitrainer een stabiele en solide keuze voor thuisgebruik. Daarbij biedt de Row 6 roeitrainer van Focus Fitness de mogelijkheid tot bluetooth koppeling waardoor je je training nauwlettend kunt volgen.

Luchtweerstand
De Focus Fitness Row 6 roeitrainer maakt gebruik van een luchtweerstandsysteem. Het systeem werkt met een draaiend vliegwiel dat lucht verplaatst, waardoor de weerstand toeneemt naarmate je harder roeit. Dit zorgt voor een natuurlijke en vloeiende roei ervaring.

10 weerstandsniveaus
Met maar liefs 10 verschillende weerstandsniveaus, kun je de intensiteit van je training eenvoudig aanpassen aan je eigen fitnessniveau. Deze variatie in weerstandsniveaus maakt de Row 6 een veelzijdige roeitrainer die geschikt is voor zowel de beginnende als de meer ervaren sporter. Naarmate je conditie verbetert, kun je de weerstand geleidelijk verhogen om de uitdaging te vergroten.

Bluetooth koppeling
Een uniek kenmerk van de Row 6 Roeitrainer van Focus Fitness is de mogelijkheid tot Bluetooth koppeling. Hiermee kun je de roeitrainer eenvoudig verbinden met je smartphone of tablet, waardoor je toegang hebt tot diverse sportapps. Dit stelt je in staat om je training aan te passen en nauwlettend te volgen, wat je helpt om je fitnessdoelen te bereiken.

Robuust design
De robuuste constructie van de Focus Fitness Row 6 maakt de roeitrainer geschikt voor intensief thuisgebruik. Met een lengte van 244 cm is de Row 6 geschikt voor gebruikers van verschillende lengtes. Bovendien kan de Focus Fitness Row 6 roeitrainer tot wel 200 kg belast worden. Het ergonomische zitvlak beweegt soepel over gelagerde rails, waardoor je een vloeiende roeibeweging kunt uitvoeren.

Kantelbaar
De roeitrainer beschikt over transportwielen aan de achterzijde. Hierdoor kun je de roeitrainer gemakkelijk verplaatsen door de roeitrainer bij de rail omhoog te houden. De roeitrainer kan opgeborgen worden door deze verticaal te kantelen. Met behulp van het ondersteuningsstuk aan de achterzijde staat de roeitrainer stabiel op zijn plek.

Conclusie
De Focus Fitness Row 6 roeitrainer is geschikt voor diverse gebruikers, of je nu een enthousiaste thuissporter bent of hem voor professionele doeleinden gebruikt. Met zijn uitstekende stabiliteit en comfort biedt deze roeitrainer een natuurlijke en vloeiende roei ervaring.

Technische informatie

 • TYPE WEERSTAND Luchtweerstand
 • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 10.0
 • GEWICHT SPORTER 150-200 kg
 • VERPLAATSGEMAK Kleine wielen
 • BREEDTE 77 cm
 • HOOGTE (in cm) 103 cm
 • LENGTE (in cm) 244 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen