O Fyke hardlooppet

€3000

O Fyke hardlooppet is verantwoordelijk voor jouw hoge uitkeringen. Genoemde vizier is te danken aan de geavanceerde technologie die wordt ingehaald door jouw technologie.

Kleur: ZWART / ZWART / LICHTGEEL

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Fyke

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Als de zon op warme dagen je grootste tegenstander is, hebben wij de perfecte oplossing voor je: de Running Cap. Deze stijlvol ontworpen pet beschermt je tegen intense hitte, zodat je in stijl en comfort kunt blijven hardlopen, hoe warm het buiten ook wordt.

De Running Cap is meer dan alleen een accessoire. Het is uw persoonlijke schild tegen de brandende zonnestralen. Met zijn gebogen rand en high-tech stof beschermt hij je gezicht en ogen, zodat je je kunt concentreren op je training zonder je zorgen te hoeven maken over blootstelling aan de zon.

Bovendien is de Running Cap ongelooflijk licht en ademend dankzij de geperforeerde zijkant die de luchtcirculatie vergemakkelijkt, waardoor je hoofd koel en comfortabel blijft tijdens het hardlopen.

Hij is ook gemakkelijk verstelbaar dankzij de aanwezigheid van een gesp aan de achterkant van de pet, waardoor hij zich tegelijkertijd kan aanpassen aan lang haar, zoals een paardenstaart, en zo meer comfort biedt voor alle atleten.

Als je gefocust wilt blijven, obstakels wilt overwinnen en je doelen wilt bereiken, is de Running Cap je essentiële metgezel.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Overige informatie

Voedingswaarde

Hardlooppet Fyke

Gebruikersbeoordelingen