Zodiac Airhockey Tafel

€49995

Ideale Airhockey tafel met ronde hoeken voor veiligheid en elegantie tijdens het spelen.

Kleur: DONKERGRIJS / GRIJS / WIT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door NRG fitness BV

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Gratis levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Garlando Zodiac airhockeytafel: Elegant Design en competitie in één.
De Garlando Zodiac airhockeytafel is een prachtig voorbeeld van een tafel die zowel elegantie als topprestaties biedt. Het afgeronde profiel van deze airhockeytafel, zonder scherpe randen, wordt benadrukt door de poten die de tafel een designuitstraling geven. De combinatie van zwart melamine hout en aluminium geeft de tafel een sobere uitstraling en een zeer solide basis.

Deze tafel is perfect voor één-op-één spelen of voor groepsspel met maximaal 4 spelers tegelijk. Het witte speeloppervlak (uitgerust met een ventilator) met tweekleurige geometrische patronen is de ideale achtergrond voor snelle, dynamische wedstrijden, die de concentratie en reflexen van de spelers zullen ontwikkelen en een voorbeeldige coördinatie van bewegingen vereisen om te winnen.

Extra materiaal voor onvergetelijke wedstrijden
Naast de hoogwaardige materialen die voor de Zodiac airhockeytafel zijn gebruikt, is er ook extra materiaal geïnstalleerd om het spel zo aangenaam mogelijk te maken. Dit omvat een elektronische puntenteller die op de leuning is geplaatst om de punten bij te houden. Deze puntenteller maakt een geluid telkens als er een doelpunt wordt gescoord. De krachtige ventilator (die lucht in de gaten blaast zodat de puck 'zweeft') wordt geleverd met een 220V-240V/ 50-60 HZ elektrische aansluiting en een AAN/UIT schakelaar om het apparaat aan en uit te zetten. Tot slot wordt de tafel geleverd met accessoires waaronder 4 pushers en 4 pucks.

Overzicht kenmerken:

 • 18 mm dik MDF meubel, met stootvast laminaat PVC coating, afwisselend zwart en aluminium.
 • 8 mm dikke MDF poten met coating in zwart gelamineerd PVC en verchroomde poten met een origineel vierkant profiel. De poten zijn verstevigd met dwarsbalken die de tafel de nodige stabiliteit geven.
 • Handgrepen in MDF gecoat met zwart gelamineerd PVC en PVC aluminium hoeken, beide gelamineerd voor een anti-kras en anti-stoot effect.
 • Het 2,5 mm dikke speeloppervlak heeft een witte PVC achtergrond met aantrekkelijke geometrische rode en blauwe decoraties. Dit materiaal is kras- en - stootvast en gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.
 • Snelle en gemakkelijke terugwinning van de puck door een uitgang achter elk doel.
 • Meegeleverde accessoires: 4 hamers en 4 pucks.
 • 2 jaar garantie tegen fabricagefouten.
 • Het display, met een origineel ontwerp, wordt op de leuningen geplaatst en is voorzien van een elektronische scoreteller om doelpunten te markeren.
 • De scoreteller is geprogrammeerd met de modaliteit "geluid" (een geluid bij elk doelpunt).
 • Verpakking met sterke bescherming in de doos, om te voorkomen dat de tafel beschadigd raakt tijdens het transport.
 • Het speeloppervlak heeft verschillende kleine gaatjes om de luchtstroom te transporteren die wordt geproduceerd door een krachtige blower. De lucht komt met een constante druk naar buiten, waardoor een gelijkmatig luchtkussen ontstaat.
 • Krachtige blower onder het speeloppervlak, met elektrische aansluiting op 220V-240V/50-60 HZ en aan/uit-schakelaar om het apparaat aan en uit te zetten.

Garlando

Garlando is een bekend merk dat gespecialiseerd is in de productie van tafelvoetbaltafels en andere recreatieve spellen. Het merk heeft een lange geschiedenis en staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Garlando werd opgericht in 1954 in Italië en begon als een klein familiebedrijf. Sindsdien is het uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten. Het merk heeft een passie voor het creëren van spellen die plezier en entertainment bieden voor mensen van alle leeftijden.

Een van de meest populaire producten van Garlando is de tafelvoetbaltafel. Deze tafels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn stevig, stabiel en bieden een uitstekende speelervaring. Garlando tafelvoetbaltafels zijn geschikt voor zowel recreatief gebruik thuis als voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld bars, clubs of speelhallen.

Naast tafelvoetbaltafels produceert Garlando ook andere recreatieve spellen, zoals airhockeytafels, pooltafels en tafeltennistafels. Deze spellen zijn van dezelfde hoge kwaliteit als de tafelvoetbaltafels en bieden urenlang plezier en entertainment.

Wat Garlando onderscheidt van andere merken is hun focus op innovatie. Ze zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en functies om hun spellen te verbeteren. Ze luisteren naar de feedback van hun klanten en streven ernaar om aan hun behoeften en wensen te voldoen.

Technische informatie

 • Breedte (in cm) 91 cm
 • Hoogte (in cm) 79 cm
 • LENGTE (in cm) 182 cm
 • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen