Flexibele trilgewichtstaaf 160cm in glasvezel

€4900

Multifunctioneel hulpmiddel met vibratie om meer dan 99% van de spiervezels te stimuleren, geschikt voor krachttraining, revalidatie en lichaamshouding.

Kleur: ROOD

800 g

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 160x2x2cm
Gewicht : 0.8kg
Kleur : Rood
Materiaal : Glasvezel

Flexibele trilbalk: De sleutel tot een complete en uitgebalanceerde workout

De flexibele vibrerende bodybuildingstang is speciaal ontworpen voor dynamische en complete workouts. Dankzij het innovatieve ontwerp kan het meer dan 99% van de spiervezels in het hele lichaam trainen. Dankzij de snelle trillingen, tot 300 per minuut, kun je verschillende oefeningen doen. Of je nu aan je buikspieren, armen, benen of buikspieren wilt werken, deze flexibele stang biedt uitzonderlijke veelzijdigheid. Het bevat trillingen om de spierinspanning te intensiveren, waardoor diepe spieren worden aangesproken en optimale resultaten worden behaald. Het verbetert ook de houding. Maar het is ook een revalidatiemiddel dat rug- en gewrichtspijn helpt voorkomen.

Flexi Bar: Voor een betere houding en beschermde gewrichten

 • Stimulerend vibrerend effect: De snelle trillingen van de stang (tot 300 per minuut) creëren een toestand van onbalans die meer dan 99% van de spiervezels van je lichaam intensief aanspreekt, waardoor je metabolisme toeneemt. Bovendien zijn de uiteinden van de stang slim voorzien van rubberen gewichten om dynamische oscillatie te stimuleren.
 • Complete spiertraining: Deze flexibele stang biedt een complete workout voor het hele lichaam, van top tot teen. Je kunt je richten op je buikspieren, armen, benen en nog veel meer, waardoor het een ideaal hulpmiddel is voor het opbouwen van spieren over het hele lichaam.
 • Heropvoeding van het perineum: Deze stang is niet alleen een uitstekend fitnessapparaat, maar ook geschikt voor het heropvoeden van het perineum en biedt zo een veelzijdige oplossing.
 • Verbeterde houding: Door de diepe spieren te versterken en aan het evenwicht te werken, helpt deze bar de houding te verbeteren, waardoor het risico op rugpijn afneemt.
 • Gewrichtsbescherming: Trainen met deze stang is gemakkelijk voor de gewrichten dankzij het flexibele glasvezelontwerp, dat diepe spieren stimuleert zonder de gewrichten te overbelasten.
 • Goede grip: Het brede rubberen handvat maakt het comfortabel en veilig om vast te houden. ### Vibrerende Body Bar: Ontworpen voor veilige training
  De flexibele trilstaaf is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, met een rode glasvezel schacht en zwarte antislip handgreep van natuurlijk rubber, om stevigheid en duurzaamheid te garanderen.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Glasvezel

Gebruikersbeoordelingen