Opblaasbare boot inclusief accessoires - 3 personen - Seahawk 3 - 295 x 137 CM

€16900

De Intex Seahawk 3 presenteert ruimte voor drie opvarenden.

Kleur: GROEN / ROOD

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Mijn Sporttoestel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Intex Seahawk 3 presenteert ruimte voor drie opvarenden. Door de twee luchtkussens die zorgvuldig zijn ingebed in de Intex Seahawk 3, is het genot van comfort verankerd tijdens zowel recreatieve tochten als vissersmissies. De Intex Seahawk 3 is eveneens een gewaardeerde optie voor degenen die een passie koesteren voor het vissen. De hengelhouder aan boord verzekert een stabiel plekje voor uw hengel terwijl u acht slaat op de dobber of een hapje neemt tijdens een pauze. Eenmaal een visrijk plekje ontdekt, is vlotte navigatie essentieel. Gelukkig is de Intex Seahawk 3 uitgerust om een elektrische buitenboordmotor aan te kunnen, mits vergezeld door de toegewijde Intex motorsteun. Na de bevestiging hiervan is het monteren van een elektrische buitenboordmotor een simpele handeling.

Het gebruik van boston-ventielen op de Intex Seahawk 3 voert een vleugje efficiëntie in. Deze ventielen dragen bij aan een snelle inflatie van uw rubberboot. Na het genieten van het water wil men zonder oponthoud de boot weer inpakken. Dankzij de ventielen verloopt het leeglopen van de boot even vlot. Zo gaat geen tijd verloren. De Intex Seahawk 3 wordt geleverd als een compleet pakket, inclusief peddels, een inflatiepomp en een kit voor reparaties.

De Intex Seahawk 3 is niet gebonden aan de zachtheid van zoet water, hij is evenzeer een bondgenoot in zout water. Gemaakt van duurzaam vinyl biedt de Intex Seahawk 3 een schild tegen de elementen, zijnde olie, zonnestralen en brandstof. Dit stelt u in staat om te varen op de wateren van uw verbeelding. Voor de veiligheid is de Intex Seahawk 3 uitgerust met een handgreepkoord dat zich om de zijkanten van de boot slingert. Hierdoor heeft u te allen tijde de mogelijkheid om vast te grijpen, vanuit het water of vanaf de kant. Bezorgd om een mogelijk lek tijdens het avontuur? Vertrouw op de drie luchtkamers van de Intex Seahawk 3. Zelfs als één kamertje lucht verliest, staan de andere twee paraat om u veilig aan land te brengen!

Kleur: Groen
Aantal personen: 3
Draagvermogen (kg): 300,-
Lengte: 300
Afmetingen: 295 x 137 x 43cm
Maximaal motorvermogen: 1PK
Aanbevolen vermogen fluistermotor: 1PK
Materiaal: 1-Laags PVC
Aantal luchtkamers: 3,-
Aantal handvatten: 1,-
Gewicht (kg): 13,-
In de verpakking: Opblaasboot, peddels, pomp, reparatieset
Fabrieksgarantie: 3 maanden

Bestel nu en geniet binnen de korste keren op het water, samen met vrienden en familie!

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 137 cm
  • Hoogte (in cm) 43 cm
  • LENGTE (in cm) 295 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen