Opblaasbare boot inclusief accessoires - 4 personen - Seahawk 4 - 351x145 CM

€17900

De Intex Seahawk 4 verwelkomt vier volwassenen met een rijke draagcapaciteit van 400 kilogram.

Kleur: GROEN

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Mijn Sporttoestel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Intex Seahawk 4 toont zich als een favoriete opblaasbare boot onder degenen die de viskunst omarmen. De twee hengelsteunen die zich verankeren in de structuur van de Intex Seahawk 4 maken deze boot tot een gewaardeerde keuze voor visexpedities. Vergeet echter niet dat de veelzijdigheid van de Intex Seahawk 4 ook schittert in ontspannen, recreatieve vaartochten. Met een complement van drie luchtkamers biedt de Intex Seahawk 4 een vertrouwde veiligheid - mocht één kamer falen, dan is een veilige terugkeer naar de oever gewaarborgd. Voor optimale veiligheid raden we het dragen van een reddingsvest of zwemvest ten zeerste aan tijdens het varen met de Intex Seahawk 4.

Karakteristieken van de Intex Seahawk 4:
De Intex Seahawk 4 verwelkomt vier volwassenen met een rijke draagcapaciteit van 400 kilogram. Twee quick-fill/fast-deflate ventielen maken het opblazen en snel leeglopen van de Intex Seahawk 4 moeiteloos. Verder komt de Intex Seahawk 4 Set met een I-balk bodem voor verhoogd comfort en stabiliteit. Handvatten en riemsluitingen zijn uiteraard standaard voorzien. Het gewicht van de Intex Seahawk 4 bedraagt 21,9 kilogram.

De Intex Seahawk 4 is tevens geoptimaliseerd voor buitenboordmotoren. Wees wel alert dat voor de montage van een elektro- of benzinemotor een motorsteun essentieel is. Zowel de motor als de motorsteun dienen apart besteld te worden.

Aantal personen: 4 personen
Met peddels: Ja
Geschikt voor een buitenboordmotor: Ja
Inclusief hengelsteunen: Ja
Max. belasting: 400 kg
Maximale belasting: 400 kilogram
Lengte: 351 cm
Afmeting (opgeblazen): 351 x 145 x 48 cm (l x b x h)
Afmeting (verpakt): 41 x 53 x 18 cm (l x b x h)
Meegeleverde accessoires: Handpomp, Opblaaskussens, Peddels
Gewicht: 21,9 kg
Garantie: 3 maanden
Materiaal: Vinyl
Kleur: Groen

Bestel deze opblaasbare boot voor vier personen nu en ga binnenkort onbezorgd het water op, samen met vrienden en familie!

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 145 cm
  • LENGTE (in cm) 350 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen