Trainers KangaROOS Coil R1 Og Pop

€13950

Trainers KangaROOS Coil R1 Og Pop

Kleur: WIT / Magnolia

38 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sport & Go

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Coil R1 is zeker een van de populairste modellen in ons assortiment. Dat geldt ook voor de diverse Special Editions, die de afgelopen jaren in samenwerking met onze wereldwijde partners zijn ontstaan.

De basis hiervoor is het traditionele ontwerp van de Uppers, dat een breed scala aan mogelijkheden voor kleuren en materialen biedt. Bij de keuze van de harmonisch op elkaar afgestemde panelen van het bovendeel wordt uitgegaan van 10 verschillende, elkaar aanvullende mogelijkheden. Coil R1 OG Pop Bij , wordt een laag gaas gevormd als basis van de Schuhs. Verschillende grote panelen van verschillende soorten velours zijn zo neergelegd. Direct over het middendeel is een EVA-stabilisator aangebracht, die de gehele structuur bedekt en voor een uitstekende stabiliteit zorgt.

Coil R1 OG Pop Das DYNACOIL Dämpfungssystem in der Mittelsole, die bewährte Ortholite Einlegesohle, sowie das Innenfutter aus atmungsaktivem Frottee machen die Tragen des super-comfy. Ook bij deze schoen is het bovenbeen uit duurzaam gummi gemaakt, wat zorgt voor een goede grip en een mooie lengte.

De tweede basis voor de betrouwbaarheid van de R1-spoel is zijn vorm. De betrouwbare, naar buiten toe hangende Vorderfußbereich is een messerscharf, een absolute Augenweide, die de Herz eines jeden Sneakerheads höherschlagen.

  • gemaakt van ten minste 32% gerecycled materiaal

  • KangaROOS met originele zak

Bovenmateriaal: Veloursleder/ Mesh

Innenmateriaal: Mesh

Laufsohle: Rubber/ Phylon

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen