Kingsmith WR1 Roeitrainer

€89900

Kingsmith WR1 Roeitrainer, Waterdicht, Inclusief APP, 3-delig opvouwbaar, Stil, Mobiel/tablet ondersteuning, Hout

Kleur: BRUIN / ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met de Kingsmith WR1 roeimachine, met zijn nieuwe drievoudige vouwsysteem exclusief voor dit merk, bespaart u ruimte in uw huis. Een machine verbonden met een eigen app die door middel van waterbestendigheid werkt dankzij de ingebouwde tank. Bovendien past de houtafwerking perfect in elke kamer van uw huis.
minimale ruimte

Als er iets speciaals is aan deze machine, dan is het wel dat hij slechts 0,36 m2 kan innemen dankzij het drievoudige vouwsysteem, exclusief voor Kingsmith. In slechts een paar seconden kunt u uw roeimachine op de gemakkelijkste manier oppakken met 3 eenvoudige bewegingen. Je bespaart niet alleen ruimte, maar je kunt hem ook heel gemakkelijk overal naartoe verplaatsen!
de kracht van water

De Kingsmith WR1 roeimachine werkt dankzij de weerstand van water. Om dit te doen, heeft het een watertank die een soepel, natuurlijk en progressief weerstandssysteem biedt dat bestaat uit bladen die de weerstand van water simuleren. Voor meer comfort voorkomt het waterlekken en zorgt het ervoor dat de druk in de tank niet te hoog is tijdens de training.
mobiele training

Dankzij de Bluetooth-verbinding kunt u uw machine synchroniseren met de KS Fit-app. Vanaf hier kunt u uw sessies beheren en genieten van gepersonaliseerde cursussen vanuit het comfort van uw mobiel of tablet. De beste optie om vanuit je luie stoel te sporten!
aandacht voor detail

Deze roeimachine verrast alleen al door het te zien dankzij het Premium-ontwerp in hout van topkwaliteit. Bovendien bevat hij andere extra's die hem nog bijzonderder maken, zoals de ergonomische zitting van topkwaliteit, de ondersteuning voor smartphones of tablets, het lcd-scherm of de antisliphandgreep.
Voor volledige lichaamstrainingen

Als een machine met deze eigenschappen iets met roeien te maken heeft, dan is het wel dat je er je hele lichaam mee kunt trainen, van top tot teen. Krijg de meest complete workouts en oefen alle delen van je lichaam in dezelfde sessie.

Rug
onderrug
Borst
Buikspier
quadriceps

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • VOUWBAAR Vouwbaar

Gebruikersbeoordelingen