PRE WORKOUT Intensief en verfrissend SUMMER TROPIC 300 GR

€3290
€3690 -10%
*De uitverkoop begint op 28/5/2024
€10967/kg

De Pre-Workout, hoogwaardige formule voor een allround pre-workout. KRIEGGER heeft ervoor gekozen zich te concentreren op een selectie van ingrediënten die bekend staan om hun doeltreffendheid.

Flavor: Banaan / Passievrucht / Mango

300 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Kriegger Sport & Nutrition

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Kriegger® Pre-Workout heeft een unieke en hoogwaardige formule voor een hard werkende pre-workout. Kriegger® heeft gekozen voor een selectie van ingrediënten die bekend staan om hun doeltreffendheid.

Voor elke dosis van 18 g heb je 4 g beta-alanine om je kracht- en uithoudingscapaciteiten te verbeteren, 5 g l-citrulline malaat en 4 g l-arginine voor een fenomenale stuwing en tienvoudige energie, 1 g L-tyrosine voor een totale focus tijdens de training en om het zenuwherstel na de training te bevorderen, cafeïne en groene thee-extract om deze sterke sensatie pre-workout compleet te maken! Op die manier behoudt u alle spierkracht van het begin tot het einde van uw sessies!

Dit maakt de KRIEGGER pre-workout een van de meest effectieve op de markt! Gebruik:
Begin best met een halve dosis om uw tolerantie voor het product te testen. Gevorderde trainers: meng 1 dosis van 18g met 200 tot 250ml water. We raden aan om het product 30 minuten voor de training te gebruiken.

Opgelet:
Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet: maximum1keer per dag. Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Niet geschikt voor kinderen, zwangere en zogende vrouwen en mensen die gevoelig zijn voor cafeïne. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren.

Allergenen:
Kan sporen bevatten van: melk, soja, eieren, gluten, pinda's en schaalvruchten.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • Gewicht (in g) 300 g
  • Staat Nieuw

Voedingswaarde

Per portie van 18 g

L-citrulline: 5,00 g
Beta-alanine: 4,00 g
L-arginine HCI: 4,00 g
L-tyrosine: 1,00 g
Taurine: 1,00 g
Watervrij citroenzuur: 0,105 g

Energetische waarde 1 kcal/5 kJ
Vet: 0,41 g
Koolhydraten: 0,05 g
Eiwit: 0,01 g
Cafeïne: 79,96 mg

Overige informatie

Samenstelling

Ingrediënten: L-citrulline; bèta-alanine; L-arginine HCl; zuurteregelaars: appelzuur, citroenzuur; taurine; Ltyrosine;antiklontermiddel: siliciumdioxide; aroma; kleurstof: bètacaroteen; zoetstoffen: acesulfaam-K,sucralose; groene thee (Camellia sinensis); cafeïne; kaliumbicarbonaat ; natuurlijk aroma.

Gebruikersbeoordelingen