KSIX Urban 3 Multisport Waterbestendige Smartwatch, Tracker met Hartslagmeter

€3990
€5490 -27%
*De uitverkoop begint op 10/6/2024

Met zijn indrukwekkende ontwerp en ongelooflijke functies voor sport- en gezondheidsmonitoring biedt de Urban 3 een ongekende gebruikerservaring.

Kleur: WIT / WIT / WIT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Onze meest revolutionaire smartwatch keert sterker dan ooit terug. Met zijn indrukwekkende ontwerp en ongelooflijke gezondheids- en sportbewakingsfuncties biedt de Urban 3 een ongekende gebruikerservaring. Ben je klaar om de straat te breken?
De Urban 3 is veel meer dan alleen een horloge. Het ongelooflijke menu met sport- en gezondheidsfuncties biedt een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden, zodat je alles onder controle hebt. Dankzij de intuïtieve interface kunt u de klok heel gemakkelijk naar wens wijzigen en instellen.
Deze smartwatch bevat tot 10 sportmodi, stopwatch en stappenteller om je alle gegevens te bieden die je nodig hebt tijdens de training. Daarnaast heeft het een bewegingsfunctie om je te waarschuwen wanneer je te lang hebt gezeten.
Ook de gezondheidsfuncties van deze smartwatch zijn van een andere planeet. Hartslag, bloeddruk, bloedzuurstof en slaap meten vanaf je pols was nog nooit zo eenvoudig.
Dankzij de app kun je alle gegevens door de klok laten verzamelen waar en wanneer je maar wilt. Synchroniseer al je gegevens om een ​​breder beeld te krijgen van je training en je gezondheidsstatus.
Het bevat ook andere ongelooflijke functies, zoals de smartphone-locator, om uw smartphone te vinden via een akoestisch signaal, en de externe sluiter, zodat u foto's kunt maken met uw mobiele camera vanaf de smartwatch.

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 3 cm
  • Hoogte (in cm) 15,2 cm
  • LENGTE (in cm) 9,7 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen