Smartwatch-autonomie 5 dagen, sport- en onderwatermodi

€3499

Hiermee kunt u bellen en gebeld worden, aanmeldingsmeldingen ontvangen en uw gezondheid en lichaamsbeweging in de gaten houden. Rechthoekig multi-touchscreen van 2,01 inch IPS

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Gratis levering aan huis
 • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Met de Contact smartwatch kunt u rechtstreeks vanaf uw pols bellen en gebeld worden dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon. Het is compatibel met stemassistenten zoals Alexa of Siri, zodat u de functies kunt bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Bovendien maakt het het beheer van meldingen mogelijk van applicaties zoals WhatsApp, Instagram en Twitter, en vele andere. Geniet van een ononderbroken verbinding dankzij de ingebouwde Bluetooth 5.3. Koppel de smartwatch met je mobiele telefoon via de Da Fit app om 100% te genieten van de smartwatch. De app is compatibel met Android 6.0 en iOS 9.0 en hoger.

Zorg voor je gezondheid dankzij de meerdere gezondheidsfuncties die de smartwatch bevat. Met de 24-uurs gezondheidsmonitoring kunt u de volledige controle behouden over uw hartslag, bloeddruk, slaapcontrole, menstruatiecyclus en zuurstofverzadiging. Het is de perfecte optie voor actieve mensen, omdat het naast het tellen van stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand ook het monitoren van talloze sporten omvat. De Contact smartwatch zorgt voor je.
Een veelzijdige smartwatch

De Contact smartwatch biedt een breed scala aan functies om uw leven een stukje makkelijker te maken. Bedien de muziek en de camera van je smartphone op afstand, verlies nooit je smartwatch of je mobiel met de anti-verliesfunctie en beleef plezier met de meegeleverde games. Daarnaast bevat het ook functionaliteiten zoals onder meer alarm, rekenmachine, timer en herinneringen.
houdt je bij

De Contact smartwatch is klaar om u te volgen in uw dagelijks leven en bij al uw activiteiten dankzij zijn autonomie van maximaal 5 dagen bij normaal gebruik en tot 2 dagen bij intensief gebruik. Hij laadt op in een tijd van tussen de 3 en 4 uur met behulp van het magnetische oplaadsysteem. In de doos zit een 45 centimeter lange USB-A-kabel met magnetische oplaadpinnen.
Een groot scherm

Geniet van een uitzonderlijke visuele ervaring dankzij het rechthoekige multi-touch IPS-scherm van 2,01 inch, dat scherpe beelden en levendige kleuren biedt. De beeldkwaliteit en het feit dat het multi-touch is, maken het gebruik van de smartwatch comfortabel en meeslepend, en biedt een vloeiende en prettige bediening.
Dompel jezelf onder in de mogelijkheden ervan

De Contact smartwatch heeft een IP68 beschermingsgraad, waardoor je hem maximaal 30 minuten onderdompelt tot een diepte van 2 meter. Als u in de zee of een zoutwaterzwembad gaat baden, wordt het aanbevolen om het horloge na onderdompeling met zoet water af te spoelen, vanwege de corrosieve werking van zout water.

Technische informatie

 • Type voeding Oplaadbaar via USB
 • Type horloge DIGITAAL HORLOGE
 • Waterdicht Waterdicht
 • Frequentie Alle frequenties
 • Hartslag Met hartslagmeting
 • WATERDICHTHEID (in m) 5 m
 • Schermkleur Met kleurenscherm
 • Touchscreen Met touchscreen
 • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen