PowerVits - Perfect wateroplosbare Preworkout met een verfrissende smaak - 450 g

€5500
€12223/kg

Een trainingssessie voorbereiden

Flavor: Mango / Sinaasappel

450 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door LEPI VITS BELGIUM SCRL

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Ben je tevergeefs op zoek naar DE oplossing om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een training? Lepivits heeft het antwoord met Powervits!
Powervits is een pre-workoutformule die perfect voldoet aan de behoeften van het lichaam vlak voor een zware inspanning.
Het bevat 4 aminozuren - citrulline, alanine, arginine en tyrosine - die de fysieke prestaties stimuleren door de spiermassa en de cellulaire energieproductie te ve- rhogen[1]. Deze worden gecombineerd met vitamine C, B1, B5, B6 en B12, evenals bamboesilicium en 3 innovatieve gepatenteerde actieve ingrediënten! Allereerst Cof- feine®, een natuurlijk cafeïne-extract dat ideaal is voor sportvoeding om de alertheid te verbeteren en de prestaties te maximaliseren[2]. Dan is er CocoMineral®, een ko- koswaterpoeder met een natuurlijk suikergehalte en een hoge concentratie elektro- lyten zoals natrium en kalium, die onze interne hydratatieniveaus reguleren[3]. Tot slot is PerforMelon® poeder ook bedoeld om een goede hydratatie te garanderen en tegelijkertijd een verfrissende smaak te geven.
GEZONDHEIDSCLAIMS
√ Vitamine B1, B6, B12 en C dragen bij aan een normaal energiemetabolisme en een
normale psychologische functie.
√ Vitamine B6, B12 en C helpen vermoeidheid te verminderen.
√ Kalium draagt bij aan een normale spierfunctie.
√ Vitamine C helpt oxidatieve stress te verminderen.
√ Kiezelzuur draagt bij aan gewrichtscomfort en mobiliteit.
VOORDELEN VAN DE FORMULE
√ Nieuwe formule op de markt, speciaal ontwikkeld voor sporters vóór de training
Perfect wateroplosbare preworkout met een verfrissende smaak.
√ Vitaminen die essentieel zijn voor de energiestofwisseling: Vitaminen C - B1 - B5 - B6 - B12
√ Aminozuren essentieel voor spiergezondheid: L-tyrosine - L-citrulline - L-arginine - Beta-alanine
√ Zeer biologisch beschikbare vormen: L-citrullinemalaat & L-arginine alfa-cetoglu- taraat
√ 3 gepatenteerde actieve ingrediënten voor optimale hydratatie en alertheid: Cof- feine® - CocoMineral® - PerforMelon®.
√ Bamboe-extract als natuurlijke stabilisator & rijk aan silicium gunstig voor de ge- zondheid van botten en gewrichten.
AANBEVELINGEN
Voedingssupplement, kan een gevarieerde en evenwichtige voeding niet vervangen. Te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Bevat cafeïne (80 mg/dag), niet aanbevolen voor kinderen of zwangere vrouwen. Buiten bereik van kinderen bewa- ren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
STUDIES
[1] Nutrition et bioénergétique du sportif, N. Boisseau, Ed Masson, 2005 p 148-9
[2] I. Trice et E. M. Haymes, « Effects of caffeine ingestion on exercise-induced changes during high-intensity, intermittent exercise », Int J Sport Nutr, vol. 5, no 1,‎ 1995, p. 37–44
[3] Dr Philippe Veroli. Potassium, mode d’emploi. Thierry Souccar Editions 2013

Technische informatie

  • Wanneer VOOR DE INSPANNING
  • Farmateutische vorm Poeder
  • Gewicht (in g) 450 g
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

L-citrulline DL-malaat (2:1 verhouding), beta-alanine, L-arginine alfa-ke- toglutaraat (2:1 verhouding); PerforMelon®: watermeloensappoeder (Ci- trus lanatus - vrucht), CocoMineral®: kokoswaterpoeder (Cocos nucifera L. - zaad), L-tyrosine, gedroogd bamboe-extract (Bambusa vulgaris - sten- gel), vitamine C (L-ascorbinezuur), zoetstof: sucralose E955, Coffeine®: watervrije cafeïne (Coffea robusta - boon), vitamine B5 (calcium-D-pan- tothenaat), vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat), vitamine B1 (thiamine hy- drochloride), vitamine B12 (methylcobalamine).

VOORRAADADVIES

Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

Voedingswaarde

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij op advies van uw arts.

Gebruikersbeoordelingen