LEPIVITS

Vitamine D3 max - Gezonde spieren en botten

Vanaf
€1080
€54000/kg

Vitamine D3 Max draagt bij tot de goede ontwikkeling van spiermassa

  • 60 tableten 10
  • 30 tableten 10

Uitsluitend online verkocht en verzonden door LEPI VITS BELGIUM SCRL

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Vit D3 Max combineert 3000ui vitamine D met lijnzaadoliepoeder, rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder alfa-linoleenzuur. De stabiliteit van de vetzuren wordt gehandhaafd door toevoeging van natriumascorbaat (een natuurlijke antioxidant). De goede vetten in lijnzaad vergemakkelijken de intestinale assimilatie van cholecalciferol, maar ook de expressie van cellulaire vitamine D-receptoren. Dit voedingssupplement zorgt voor een optimale dagelijkse inname van vitamine D.

GEZONDHEIDSCLAIMS
√ Ondersteunt de normale opname van calcium en fosfor, het calciumgehalte in het bloed en de normale structuur van botten en tanden;
√ Betrokken bij de differentiatie van witte bloedcellen en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem;
√ Helpt een normale spierfunctie te behouden.

VOORDELEN VAN DE FORMULE
√ Cholecalciferol in combinatie met lijnzaadpoeder verhoogt de biologische beschikbaarheid van vitamine D;
√ De vetzuren worden gestabiliseerd door een natuurlijke natriumascorbaat antioxidant;
√ Galenische vorm (pullulan) en hulpstof (rijstzetmeel) natuurlijk.

AANBEVELINGEN
Voedingssupplementen kunnen een gevarieerde en evenwichtige voeding niet vervangen. Te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Informeer uw arts als u tegelijkertijd medicijnen gebruikt. Dit product is alleen voor volwassenen. Niet gebruiken voor kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Buiten bereik van kinderen houden. Bij kamertemperatuur en op een droge plaats bewaren. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • AANTAL CAPSULES 60.0

Voedingswaarde

Lijnzaadoliepoeder (Linum usitatissimum - draagstoffen: maïssiroop, zetmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, antioxidant: natriumascorbaat) - rijstzetmeel; capsuleomhulsel: pullulan - vitamine D3 (cholecalciferol).

Overige informatie

Samenstelling

Lijnzaadoliepoeder (Linum usitatissimum - draagstoffen: maïssiroop, zetmeel, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, antioxidant: natriumascorbaat) - rijstzetmeel; capsuleomhulsel: pullulan - vitamine D3 (cholecalciferol).

VOORRAADADVIES

Tenir hors de portée des enfants. À conserver à température ambiante et au sec.

Voedingswaarde

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij op advies van uw arts.

Gebruikersbeoordelingen

Loading