Havervlokken 800g Life Pro

€2000
€2500/kg

Havervlokken 800g Life Pro

Flavor: Cookies

800 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door GladiatorFit EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Haver is een van de favoriete ingrediënten geworden voor sporters die hun prestaties en gezondheid willen verbeteren door middel van een gezond dieet. Dit komt omdat het zonder twijfel een van de meest complete granen is qua voedingskenmerken.

Life Pro Fit n Food Copos de Avena bevat meer eiwitten dan de meeste granen in onze voeding. Dat alleen al maakt het een sterk aanbevolen product voor elke sporter, maar er zitten nog veel meer voordelen achter.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van Avena Life Pro Fit n Food Copos is het type koolhydraten dat ze bevatten. Deze macronutriënt maakt 70% uit van hun samenstelling en meer specifiek zijn het langzaam absorberende koolhydraten. Op deze manier geven havervlokken een energieboost die lang aanhoudt.

Op dezelfde manier, dankzij de trage opname van koolhydraten, wordt een gevoel van langdurige verzadiging verkregen. Om al deze redenen is Avena Life Pro Fit n Food Copos perfect als ontbijt, omdat het je energie geeft om de dag door te komen en je helpt om niet te snoepen tot het etenstijd is.

Tot slot verbetert het de algehele gezondheid en het welzijn met een reeks verbindingen die je allemaal kent: vitamine B en E, zink, ijzer, calcium, vezels, aminozuren en omega-3, onder andere.

Voorgestelde dosering

Meng 100g met water, melk of vruchtensap (hoeveelheid naar voorkeur).

Ingrediënten

Havervlokken, gezoet. Koekjessmaak.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • Staat Nieuw

Voedingswaarde

Per 100g
Energie
375,2


Vetten en oliën
6,5g


- waarvan verzadigde vetzuren
1,2g


Koolhydraten
62 g


- waarvan suikers
1 g


Vezels
11 g


Eiwitten
12 g


Zout
0.1 g

Gebruikersbeoordelingen