Fietsbroek kort M Bike Bibshorts Volta voor heren - Blauw

€15995

Een korte fietsbroek met bretels van Loffler, de perfecte fietsbroek voor heren.

Kleur: BLAUW

  • NL 48 / FR 42 undefined
  • NL 52 / FR 46 undefined
  • NL 56 / FR 50 undefined
  • NL 62 / FR 56 undefined

Uitsluitend online verkocht en verzonden door CheapOutdoor

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Loeffler fietsbroek kort M Bike Bibshorts Volta voor heren - Blauw is de perfecte fietsbroek voor heren. De fietsbroek is gemaakt van een meerlaagse materiaalmix, samen met de Comfort Gel Air zeem de perfecte keuze voor lange ritten. Naast sneldrogend en ademend heeft de fietsbroek mesh-banden voor extra comfort tijdens het dragen.

De beenmanchetten zijn bedrukt en elastisch met siliconen grippers en reflectoren waarmee je ook bij weinig licht goed zichtbaar bent. De transtex® voering beschermt je nieren tegen de rijwind

De fietsbroek is voorzien van het Comfort Gel Air zitkussen. Een compact, lichtgewicht voor fietsers met sportieve ambities. De gel pads in het zitkussen absorberen de viberaties bij de zitbotten. Er is in het Comfort Gel Air zitkussen gebruik gemaakt van foam met een hoge dichtheid (90 kg/m³). De perforatie zorgt voor een perfecte thermische regulering. Het kussen is anatomisch voorgevormd voor extra stabiliteit en zitcomfort. Ook heeft het zitkussen (16 mm) een goeie torsie en is maatvast. Door het gebruik van microfiber is het ook goed ademend.

Omrekentabel:

Maat 50 - M
Maat 52 - L
Maat 54 - XL
Maat 56 - XXL

De Loeffler fietsbroek kort M Bike Bibshorts Volta voor heren - Blauw is gemaakt van een zeer technische vezelconstructie ontwikkeld in de innovatieve Löffler-breifabriek. De gebruikte speciale elastanvezel heeft een uitstekende, duurzame dwars- en lengte-elasticiteit. Dit zorgt voor maximale bewegingsvrijheid.

Het multi-elastische materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid voor zeer atletische, anaërobe activiteiten. Duurzaam en sneldrogend. Exclusief gebreid in Ried.

Let op kleding mag worden gepast maar niet worden gedragen. Artikelen die zijn gedragen kunnen wij niet terugnemen!

Gebruikersbeoordelingen