Ab roller - six-pack trainer

€1499
€2499 -40%
*Van ‪24/5/2024‬ tot ‪31/12/2024‬

De AW320 zorgt voor een platte buik en gedefinieerde spieren zonder compromissen. De stevige kernuitdaging. Uniek, aanpasbaar en veilig.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door NEOLYMP

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

PREMIUM KWALITEIT VOOR UW VEILIGHEID
De 3-lagige schuimrubberen handgrepen zorgen voor comfort en grip. Het extra brede wiel en de speciaal geoptimaliseerde antisliplaag zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Deze step kan tot 150 kg dragen dankzij de speciaal ontworpen spaakstructuur. Wij werken alleen met de beste materialen.
VOLGENDE STAP | JE TRAININGSEFFECT
De buikroller helpt je om snel en effectief buikvet te verbranden. Het is de ideale manier om je buik-, rug-, arm- en schouderspieren te trainen. Configureer het volgens je behoeften. Voor beginners raden we aan 3 wielen te gebruiken. Afhankelijk van je trainingsniveau kun je het aantal wielen verminderen om een groter effect te bereiken.
TRAIN OVERAL
De trainer neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de speciale rubberen groeven kan de ab-trainer op elke vloer gebruikt worden. Dit maakt hem flexibel voor training thuis, in het fitnesscentrum of buiten.
BIJZONDER HYGIËNISCH
Het schoonmaken van je nieuwe trainer gaat snel en hygiënisch. Veeg je ab roller gewoon af met een vochtige doek en hij is klaar voor gebruik.
DE NEOLYMP-BELOFTE
Wij zijn een kleine Berlijnse start-up en we willen je thuistraining vertienvoudigen met hoogwaardige apparatuur en het mogelijk maken dat je zonder zorgen kunt trainen. Klanttevredenheid is onze prioriteit, daarom staat ons team altijd klaar om je vragen en suggesties te beantwoorden.

Technische informatie

  • Gebruiksplaats BUITEN & BINNEN
  • Lichaamszone Buikspieren
  • Soort training LICHAAMSGEWICHT
  • Sportief niveau Alle niveaus

Gebruikersbeoordelingen