North Airhockey Hurricane Black7ft

€51985

Stoere Airhockey met een luxe moderne look door de stevige chromen hoeken. Door de fraai en stevig uitgevoerde Carbon-look body en sterke poten staat hij goed stabiel.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Belomax

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Ben je ook zo gek op Airhockey?  Dan is de “North Hurricane” Black jouw ultieme Airhockeytafel!

Stoere Airhockey met een luxe moderne look door de stevige chromen hoeken. Door de fraai en stevig uitgevoerde Carbon-look body en sterke poten staat hij goed stabiel. Met deze royale maat ook leuk voor 4-personen. Voorzien van een zeer snel zwart PVC speelveld, zeer krachtige 220v blower met CGS-techniek (Cycloon-Generator-System, deze maakt een wervelwind voor optimale kracht en spreiding). Wat garant staat voor veel Airhockey fun! Dit speelplezier kan extra spannend worden gemaakt door de “Ghost puck” in te zetten (“ghost omdat deze zwarte puck op het zwarte speelveld lastig te volgen is en dus extra spannend maakt). Compleet met luxe elektronisch geïntegreerd score systeem (3 displays in de omranding en bedieningspaneel in de zij kap), waarmee u kunt spelen met diverse time-tracks en blitse sounds.  De goals zijn uitgevoerd met detectie ogen voor optimale werking. Zeer compleet met 4 pushers, 2 rode pucks, 1 zwarte  en 1 groene "funpuck" (traingle) voor de spannende onverwachtse patronen!

Ook voorziet deze Airhockey u van optimaal bedieningsgemak! Zo heeft u maar 1 stekker voor zowel de blower als scorecounter.

Buitenmaat: 11221582cm (BLH)

Speelmaat: 92*193,5cm

Gewicht: 75kg

Accessoires: 4 pushers 96mm, 3 pucks 63mm en 1 funpuck (triangle)

Tip: doordat deze Airhockey vlak aan de boven kant is (geen uitstekende score counter) kunt u deze goed uitbreiden met een set Afdek/Tafeltennis bladen (te vinden onder code TC0530-B), daarmee is het gelijk een zwarte hobby tafel en als u deze omdraait een uitnodigende tafeltennis tafel!

Garantie:

1 jaar fabrieks garantie

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 112 cm
  • Hoogte (in cm) 82 cm
  • LENGTE (in cm) 215 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen