North Airhockeytafel Foldy Wood (inklapbaar) 6.5FT

€51985

Wil je een goed potje Airhockey thuis maar ben je een beetje beperkt in de ruimte…? Dan is de North Foldy jouw ultieme Airhockeytafel! 

Kleur: BRUIN

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Belomax

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

North Airhockeytafel Foldy Wood (inklapbaar) 6.5FT
Wil je een goed potje Airhockey thuis maar ben je een beetje beperkt in de ruimte…? Dan is de North Foldy jouw ultieme Airhockeytafel! 
Met zijn eenvoudig volledig inklapbare poten, uitgevoerd met klitte band straps om de ingeklapte poten te borgen en de aan 1 korte zijde geïntegreerde hardrubber wielen om hem eenvoudig weg te rijden, is deze tafel altijd eenvoudig goed op te bergen.
Door de fraai en stevig uitgevoerde Wood-look body en sterke poten staat hij goed stabiel. De Foldy heeft een snel wit PVC speelveld, zwarte formica stootzijdes, krachtige 220v UGLS blower (maakt wervelwind voor optimale spreiding!) en ondanks de compacte opbergmaat een zeer  leuk uitnodigende speelmaat met een lengte van bijna 180cm. Wat garant staat voor veel Airhockey fun! Dit speelplezier kan extra spannend worden gemaakt door de meegeleverde “Triangle- fun puck” in te zetten (maakt onverwachtse patronen, daardoor lastig te volgen en het dus extra spannend maakt). Compleet met luxe elektronisch geïntegreerd score systeem (3 displays in de omranding en een bedieningspaneel in het zij paneel), waarmee u kunt spelen met diverse time-tracks en uitnodigende sounds. Tevens zitten er handmatig score counters op de omranding zodat u kunt kiezen. Ook deze zitten netjes verzonken in de omranding zodat er plaatsing van een (optioneel) Tafeltennis blad op mogelijk is. Erg gebruiksvriendelijk met de centrale power switch welke zowel de blower als de elektrische scoreteller aangezet word en er totaal maar 1 stopcontact nodig is. 

Technische informatie

  • Breedte (in cm) 102 cm
  • Hoogte (in cm) 83 cm
  • LENGTE (in cm) 194 cm
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen