Biologische Vegan Proteïne Vanille - 700g

€4390
€6272/kg

Wil je spiermassa opbouwen of behouden? OVERSTIM.s Organic Vegan Protein bestaat uit een mix van hoogwaardige plantaardige eiwitten en essentiële aminozuren

Flavor: Vanille

700 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door OVERSTIM.s

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Een hoogwaardige plantaardige proteïne

Onze biologische plantaardige eiwitten zijn een optimale mix van plantaardige eiwitten met een goede biologische beschikbaarheid en uitstekende verteerbaarheid.De samenstelling van 65% erwteneiwit en 25% rijsteiwit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd aminogram met essentiële aminozuren, waaronder 12,7% glutamine en 13% BCAA. is een uitstekend alternatief voor dierlijke eiwitten voor veganisten en voor mensen die hun eiwitinname willen diversifiëren.

Eindelijk een lekker en romig plantaardig eiwit!

Onze biologische plantaardige eiwitten bewijzen dat het mogelijk is om smakelijke plantaardige eiwitten met een ongelooflijke smaak te verkrijgen.Het mengt gemakkelijk met een groentedrank (amandel, hazelnoot, rijst, ...) om een romige textuur te verkrijgen.Onze plantaardige eiwitten bio stelt u in staat om maak heerlijke smoothies en eiwitshakes.

Wat zit er in onze plantaardige eiwitten?

Onze biologische plantaardige proteïne wordt in Frankrijk gemaakt van 4 biologische ingrediënten: erwtenproteïne, rijstproteïne, bananenpoeder, natuurlijke smaak ... en dat is alles!De 100% natuurlijke formule is: vetarm zonder toegevoegde suikers geen zoetstof geen conserveringsmiddelen geen soja

Voor wie is onze plantaardige proteïne bedoeld?

Onze biologische plantaardige proteïne is niet alleen ideaal voor veganisten, het is ook geschikt voor iedereen die het eiwitgehalte in zijn dieet wil verhogen.Het wordt aanbevolen voor duursporters of fitnessliefhebbers die hun spiermassa willen behouden of vergroten. ook een waardevolle bondgenoot in periodes van intensieve training om sessies beter op elkaar af te stemmen.Wat uw voedings- of fysieke doel ook is, het is een uitstekende keuze voor diegenen die graag in vorm blijven en een gezonde levensstijl leiden.

Wanneer onze plantaardige eiwitten consumeren?

Dankzij de samenstelling is ons biologisch plantaardig eiwit licht verteerbaar en kan daarom op elk moment van de dag worden geconsumeerd. Bij het ontbijt, een gunstig moment voor eiwitconsumptie Als tussendoortje om een geïsoleerde eiwitinname te hebben en een anabole toestand te behouden (voor spierontwikkeling) Direct na hersteltraining Tijdens een maaltijd door het op te nemen in een recept (soep, cake, enz.) Tip : Meng 3 eetlepels Biologische Plantaardige Eiwitten met 3 eetlepels Spordej voor een nog effectievere herstelsnack na lange of intensieve lichamelijke inspanning.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • PROTEÏNEGEHALTE 61% tot 70% proteïne
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Ingrediënten: biologisch erwteneiwit (65%), biologisch rijsteiwit (25%), biologisch bananenpoeder, natuurlijk vanillearoma. Geproduceerd in een fabriek die gebruik maakt van: noten, melk, soja, ei. In overeenstemming met de regelgeving bevat dit product minder dan 20 mg/kg gluten.

Gebruikersbeoordelingen