Proteïne Pancake Bio - 900g

€3790
€4212/kg

Verwen jezelf zonder schuldgevoel met OVERSTIM.s biologische eiwitpannenkoekjes die licht, luchtig en heerlijk zijn! Perfect voor het opvullen van eiwitten voor je ontbijt of snacks.

900 g Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door OVERSTIM.s

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Voor een gezond en compleet ontbijt

Heel praktisch, met onze instantbereiding voor biologische eiwitpannenkoeken bak je in 5 minuten snel pannenkoeken met uitstekende voedingswaarden.Onze biologische eiwitpannenkoeken zijn perfect voor een heerlijk gezond en compleet ontbijt.Met 24 g eiwit per portie en de juiste dosis koolhydraten met een lage glycemische index, ze bieden je alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen.

Eindelijk luchtige en smakelijke eiwitpannenkoekjes!

Wij bewijzen dat het mogelijk is om proteïne pannenkoeken zo zacht en lekker te maken als "klassieke" pannenkoeken. Om dit te bereiken hebben wij 2 grote verschillen aangebracht ten opzichte van andere producten op de markt: De eerste is dat wij alleen kwaliteit en biologische gebruiken. tweede komt van de bereiding van het product: naast het toevoegen van melk (of groentedrank) voeg je ook een ei toe en dat verandert alles!

Wat zit er in onze eiwitpannenkoeken?

Onze biologische eiwitpannenkoeken worden in Frankrijk gemaakt van 4 biologische ingrediënten en dat is het!Ons doel was om een ​​evenwichtige samenstelling te hebben tussen eiwitten en koolhydraten, omdat "klassieke" pannenkoeken over het algemeen te veel suiker bevatten.100% natuurlijke formule is: geen toegevoegde suikers geen zoetstof geen conserveermiddel

Zoet of zout?

Varieer de geneugten!Onze biologische eiwitpannenkoeken hebben een neutrale smaak en geen toegevoegde suikers, dus ze kunnen gebruikt worden voor al je zoete of hartige recepten.En om het goed te doen, hebben we een receptenboekje voor je gemaakt vol met gastronomische inspiraties..

Wil je meer verwennerij?

Ben je allebei hebberig en wil je op je lijn letten?Onze bio-eiwitpannekoeken zijn al erg lekker... keer minder zoet dan een "klassieke" spread.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • Staat Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Biologisch havermeel, biologisch erwteneiwit, biologisch hazelnootpoeder, bakpoeder: natriumbicarbonaat Gemaakt in een atelier waar gebruik wordt gemaakt van: noten, melk, soja, ei.

Gebruikersbeoordelingen