Pegasi airhockeytafel mini 3ft

€9900

Airhockeytafel Pegasi mini is een tafelmodel. Super leuk voor jong en oud!  Door het compacte formaat is deze mini airhockey geschikt voor vrijwel iedere woon- of slaapkamer

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Speelplezier-online BV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Airhockeytafel Pegasi mini is een tafelmodel. Super leuk voor jong en oud! 

Door het compacte formaat is deze mini airhockey geschikt voor vrijwel iedere woon- of slaapkamer. Super leuk om cadeau te geven of om op een regenachtige dag met het hele gezin te spelen. Dankzij de kleine maar krachtige motor vliegt de puck snel over het speelveld. Leuk als actief tijdverdrijf i.p.v. een computer of tv maar ook nog eens een goede stimulans voor reactievermogen en hand-oog coördinatie.

Plug en play, steek de stekker in het stopcontact en laat de puck over het speelveld vliegen. Stuur je tegenstander van links naar rechts! Bent u klaar met spelen dan pakt u de compacte mini airhockeytafel snel op om het weer op te bergen.

*Tip! Wordt het speelveld wat stroever waardoor de puck minder snel over het speelveld glijd? Behandel het speelveld met een klein beetje siliconen spray. Spuit wat siliconen spray in een zachte doek en neem dan het speelveld even af. De puck zal weel soepel over het veld vliegen.

Deze mini airhockeytafel van Pegasi heeft een 12mm MDF ombouw met afgeronde kunststof hoeken. Op de kopse kanten van de airhockey zitten scoretellers om de stand bij te houden. Het houten speelveld met pvc coating zorgt voor een gladde en krasbestendige ondergrond. Dit tafel model is voorzien van een krachtige blower met 24V voeding.

De mini airhockey tafel is 3/4 voorgemonteerd. Enkel de 4 poten en de twee score tellers dient u zelf nog even te monteren. Er wordt een duidelijke handleiding meegeleverd. Schroefjes en boutjes zijn apart verpakt en genummerd zodat u niet hoeft te zoeken. De montage tijd bedraagt gemiddeld 10-15 minuten. 

Wordt geleverd inclusief accessoires en voldoet aan de gestelde EU-veiligheidsnormen.

Afmeting: 100 x 55 x 25 cm   
Gewicht: 11 kg

  

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen