Matrix BCAA 4800 - 200 tabs

€2595
€11796/kg

Helpt pijnen en spierpijnen te verminderen - Extreem anti-katabool - Spierherstel - Gemicroniseerde formule voor snellere absorptie

200 Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Fitwinkel - Sporttrader

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Matrix BCAA 4800 van QNT is de perfecte dosering en mix van L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine verrijkt met vitamine B6 geconcentreerd in handige en gemakkelijk te consumeren tabletten. Deze 3 aminozuren zijn essentieel voor sneller herstel na een inspanning en voor een optimale spiergroei. Matrix BCAA 4800 is een vlaggenschip product voor professionele atleten, maar het is ook de ideale partner voor amateurs die willen ontwikkelen of hun spier kwaliteit willen behouden.
Voor de training heb je energie en concentratie nodig. Aan het einde van de training, is het uw post-workout shaker die tussenbeide komt en bijdraagt aan spierversterking en herstel. Te consumeren vlak voor en net na uw sessie, Matrix BCAA 4800 zal u helpen in intense sessies door ondersteuning te beiden aan uw immuunsysteem en het verminderen van vermoeidheid. Je zal klaar zijn om je volgende trainingsserie aan te vallen met al je energie.
Deze nieuwe tabletten zijn ontworpen om sterk geconcentreerd te zijn in BCAA, met een toevoeging van vitamine B6 om energie te stimuleren en L-glutamine om een betere assimilatie mogelijk te maken. Met een handige grootte, kan u ze gemakkelijk regelmatig consumeren met een beetje water, voor en na uw trainingen, met de aanbevolen dosis van 3 tabletten. Het is een voedingssupplement dat meer dan essentieel is voor hardwerkende atleten in alle disciplines.. Met ingenomen 6 tabletten rond uw training, brengt, Matrix BCAA 4800 mg BCAA’s met een 2:1:1 ratio maar ook met 2,4 mg vitamine B6 om uw energiemetabolisme te stimulerenet vermoeidheid verminderen.

Technische informatie

  • WANNEER VOOR DE INSPANNING
  • PROTEÏNEGEHALTE Protein < 20 g
  • DOELEN Recuperatie
  • Staat Nieuw
  • AANTAL CAPSULES 200.0

Voedingswaarde

100 g - Energiewaarde 288 kcal (1242 kJ) - Vetten 0 g - Verzadigde vetzuren 0 g - Koolhydraten 0 g - Suikers 0 g - Eiwitten 72,7 g - Zout 0 g - L-Leucine (BCAA) 36363 mg - L-Valine (BCAA) 18 180 mg - L-Isoleucine (BCAA) 18 180 mg - Vit.B6 36,3 mg

Overige informatie

Samenstelling

BCAA (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), antiklontermiddelen E341/E551, vulstof: E470b, vit. B6 (pyridoxine hydrochloride).

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingswaarde

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden.

Gebruikersbeoordelingen