Vegan Protein - Vanille Macaroon 500 g

€1585
€3170/kg

Hoog eiwitgehalte vanuit erwten en rijst - Suikervrij, lactosevrij en glutenvrij - 100% veganistisch

Flavor: Vanille macaron

0,5 kg Niet online beschikbaar

Uitsluitend online verkocht en verzonden door QNT SPORT

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Vegan Protein is ideaal voor vegetariërs of veganisten die op zoek zijn naar een grote hoeveelheid eiwit van hoge gecertificeerde kwaliteitet soja, lactosevrij en suikervrij. Dit eiwitpoeder bevat slechts 73 calorieën per dosis, waardoor het zeer nuttig is voor mensen die willen afvallen of hun gewicht handhaven. Een echt veganistisch alternatief voor conventionele eiwitpoeders, onze Vegan Protein helpt je om je spiergroeidoelen en gewichtsverlies te bereiken dankzij de sterkte van de planten.
VEGAN PROTEIN: EEN CREATIE VAN MOEDER NATUUR
Ons Vegan Protein is afkomstig van zowel erwten- als rijsteiwit. Het verkrijgen van deze hoogwaardige plantaardige eiwitten vanuit twee verschillende stelt ons in staat om het beste van deze twee componenten aan te bieden, evenals het creëren van een veel hogere biologische waarde. Plantaardig eiwit is uitstekend voor het lichaam, door zowel een aanzienlijke energiewaarde als een samenstelling van essentiële aminozuren. Bovendien, in tegenstelling tot wei-eiwit, is de Vegan Protein lactosevrij en hypoallergeen. Als gevolg hiervan kan, is deze zeer gemakkelijk te verteren en wordt deze snel gesynthetiseerd door het lichaam. Het levert zo aan het lichaam een continue stroom van hoogwaardige plantaardige eiwitten, op een evenwichtige en duurzame manier. De wonderen van de natuur zullen je zeker blijven verbazen!

Technische informatie

  • Wanneer Na de inspanning
  • Proteïnegehalte 71% tot 80% proteïne
  • DOELEN Spiergroei
  • Staat Nieuw

Voedingswaarde

100 g - Energie 354 kcal (1493 kJ) - Vetten 3,93 g - Verzadigde vetzuren 1,07 g - Koolhydraten 8,93 g - Suikers 0,01 g - Eiwitten 77,12 g - Zout 2,95 g

Overige informatie

Samenstelling

erwt isolaat 64%, rijst eiwit 27,4%, verdikkingsmiddelen: guargom/xanthaan gom, natuurlijke smaakstoffen, zuurteregelaar: monokaliumfosfaat, natriumchloride, zoetstof: sucralose.

GEBRUIKSAANWIJZING

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingswaarde

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Gebruikersbeoordelingen