IPX5 waterdichte fietsverlichtingsset voor en achter fietsverlichting 4 modi

€6099

KOPLAMPEN MET 4 VERLICHTINGSSTANDEN; USB OPLADEN EN INDICATOR; STVZO GECERTIFICEERD EN IPX5 WATERDICHT; EENVOUDIGE INSTALLATIE; MULTIFUNCTIONEEL.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door BrandEase Europe

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

[KOPLAMPEN MET 4 VERLICHTINGSSTANDEN].
De koplampen hebben vier standen - automatisch, lage, gemiddelde en hoge intensiteit - met lichtintensiteiten van 45 tot 100 lux, zodat je de helderheid kunt aanpassen aan je behoeften. De lichtbundel is niet geconcentreerd en kan een groot gebied aan de voorkant verlichten, waardoor je een duidelijk gezichtsveld hebt.

[USB OPLADEN EN INDICATOR]
Je kunt opladen via de USB naar Type-C aansluiting. De stroombron is niet beperkt tot stopcontacten, computers, oplaadbare batterijen, autoladers, enzovoort. We gebruiken een milieuvriendelijke Li-ion batterij van hoge kwaliteit voor een langere levensduur. Bovendien heeft de hoofdlamp vier waarschuwingsstanden voor de batterij. Als het indicatielampje rood wordt, betekent dit dat de batterij minder dan 20% is.

[STVZO GECERTIFICEERD EN WATERDICHT IPX5]
Onze LED lampen zijn StVZO gecertificeerd, gemaakt van PMMA en ABS, en zijn van uitstekende kwaliteit. En met een IPX5 waterdichte rating, zal het gebruik niet worden beïnvloed, zelfs in regenachtig of besneeuwd weer.

[EENVOUDIGE INSTALLATIE]
Je ontvangt een voorlamp, achterlamp, USB-kabel en O-ring bevestiging. Je hebt geen extra gereedschap nodig en je bent klaar voor een succesvolle installatie.

[MULTIFUNCTIONEEL]
De fietslamp wordt gebruikt om te verlichten en anderen te waarschuwen, je kunt hem monteren op kinderwagens, rolstoelen, kinderstepjes, fietsen, motoren, helmen, hondenhals en ook op rugzakken om te wandelen.

[Kenmerken]
Merk: ROCKBROS
Fabrikant: ROCKBROS
Artikelnummer: 24710001002
Kleur: Zwart
Afmeting: ca. 42,279,2102,7mm
Materiaalsoort: Acrylonitril-butadieenstyreen
Materiaal buitenkant: ABS+PMMA
Voedingsbron: Batterijvoeding
Positie autogedeelte: Voorkant, achterkant
Internationale beschermingsklasse: IPX5
Afmetingen verpakking: 14,1 x 13,4 x 5,2 cm; 210 gram

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen