inCharge X l Alles in één kabel - USB C - Zwart

€2495

Oplaadkabel met alle aansluitingen voor je smartphone, tablet en laptop

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door FerryGut

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Een oplaadkabel altijd bij de hand voor je iPhone, tablet of toch je laptop? Met de inCharge X kan het allemaal. Deze kabel heeft aan de ene zijde een USB en USB-C aansluiting en aan de andere kant vind je een Lightning, Micro-USB én USB-C aansluiting. Je kan dus vrijwel iedere telefoon, tablet, controller, drone, laptop of iets anders opladen!

Pluspunten van de inCharge X

9 centimeter
Tot 60W laden
Altijd mee te nemen
Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
2 jaar garantie
6-in-1

Nooit meer 10 verschillende kabels in huis. Met de inCharge X mini oplaadkabel is dat eindelijk verledentijd. De 6 staat voor de aantal aansluit mogelijkheden. Zo kan je van USB naar Lightning, Micro-USB en USB-C, en van USB-C naar naar Lightning, Micro-USB en USB-C. De Lightning en Micro-USB aansluiting zijn verwerkt in een Dual aansluiting. Dit betekent dat deze connector zowel te gebruiken is voor Apple apparaten met een 8-pin Lightning aansluiting als Android apparaten met een Micro-USB aansluiting

Super snel

De inCharge X is super snel, de kabel kan tot 60W snelladen en ondersteunt Apple’s snelladen tot 18W. Met deze kabel zit je dus nooit meer zonder stroom. Naast laden kan deze kabel natuurlijk ook data overbrengen. Met een snelheid van 480Mbit staat al je data in een een mum van tijd op je telefoon, laptop of hardeschijf!

Telefoon naar telefoon

Met de inCharge X is het mogelijk om je telefoon te gebruiken als powerbank voor een andere telefoon. *(Let wel op, dit kan alleen van USB-C naar USB-C)

Betaalbaar en duurzaam

Dit mini-kabeltje is universeel te gebruiken, je hebt dus nog maar een kabel nodig in plaats van 10 met allemaal verschillende aansluitingen. Daarnaast is de inCharge X verbeterd ten opzicht van zijn voorgangers. Zo is het omhulsel van metaal, zijn de uiteindes gemaakt van TPU om te voorkomen dat de kabel breekt en is alleen het beste materiaal gebruikt.

inCharge X Max

De inCharge X kabel is ook verkrijgbaar in verlengde versie van 1.5 meter maar liefst. Zo kan je lekker op de bank blijven chillen én toch je mobiel of tablet opladen.

Belangrijkste kenmerken van de kabel

Extra duurzaamheid door stevige materialen
Metalen behuizing
Universeel te gebruiken
Anti-slide systeem
De kabelmantel van TPE is zacht, plooibaar en milieuvriendelijk
De sterkste inCharge kabel ooit gemaakt

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen