SHIMANO

Derailleurwieltjes Dura Ace Rd-7900 / Rd-7970 / Rd-7800

€5150

Versnellingen te vervangen. Derailleurwieltjes om je transmissie terug soepel te laten lopen

Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Shopping Factory

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Shimano Deore XT RD-M786 derailleurwieltjes zijn specifiek ontworpen voor gebruik met de Shimano Deore XT RD-M786 10-speed achterderailleur. Deze derailleurwieltjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal en spelen een essentiële rol in het soepel schakelen van de ketting tussen de verschillende tandwielen op je cassette.

Belangrijkste kenmerken van de Shimano Deore XT RD-M786 derailleurwieltjes:

Compatibiliteit: Deze derailleurwieltjes zijn ontworpen om te werken met de Shimano Deore XT RD-M786 10-speed achterderailleur. Zorg ervoor dat je de juiste vervanging kiest op basis van je specifieke derailleurmodel.
Duurzaamheid: De derailleurwieltjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en langdurige prestaties te garanderen, zelfs onder zware omstandigheden.
Soepel schakelen: De derailleurwieltjes dragen bij aan soepel en precies schakelen tussen de verschillende versnellingen op je cassette, wat resulteert in een optimale rijervaring.
Eenvoudige vervanging: Deze derailleurwieltjes zijn bedoeld als vervanging voor versleten of beschadigde wieltjes op je achterderailleur. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen naadloos in het ontwerp van je derailleur.
Onderhoud: Het is belangrijk om je derailleurwieltjes regelmatig te controleren op slijtage en vuil. Vervang ze indien nodig om de prestaties van je schakelsysteem te behouden.
Of je nu op zoek bent naar vervanging voor versleten wieltjes of een upgrade wilt uitvoeren voor betere prestaties, de Shimano Deore XT RD-M786 derailleurwieltjes zijn een betrouwbare keuze om de efficiëntie en duurzaamheid van je fiets te verbeteren.

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • AANTAL VERSNELLINGEN 10 versnellingen

Gebruikersbeoordelingen

Loading