SIXS

Fietsbroek Chromo Bib 2 M

€8750

Korte koersbroek met NIEUWE 3D textielsteek Rechtstreeks op de huid te dragen Maximale zweetcontrole.

Kleur: ZWART / ZWART / ZWART

  • 2XL undefined
  • L undefined

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Shopping Factory

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Korte broek
Het 2020-model van de CHROMO BIB betekent een aanzienlijke evolutie ten opzichte van het model van vorig jaar, onze bestverkochte korte slab tot nu toe.
Er is een nieuwe 3D-textielsteek op het been en in de zone boven de lies, die de stabiliteit verhoogt maar de elasticiteit niet vermindert, waardoor het lichaam perfect omhuld wordt zonder drukpunten.
De eigenschappen van het Carbon Activewear weefsel in combinatie met het comfort van een naadloos anatomisch product aan de zijkanten en achterkant, creëren een unieke slab.
De huid is altijd fris en droog, voor maximaal comfort in alle omstandigheden.
Configureerbaar met Race Pad of Off-Road zitkussen.
Comfortabele stoel
Race Pad
Zitkussen ontworpen voor middellange afstanden (6+ uur fietsen). Constructie met dubbele dichtheid biedt uitzonderlijk comfort en voorkomt energieverspreiding: basis van 4 mm schuim met een extra 8 mm schuim in het steungedeelte, met een dichtheid van 110 kg/m3 voor gelijkmatige bescherming op alle lichaamscontactpunten. De antibacteriële stof, met zijn karakteristieke in elkaar grijpende maasstructuur, zorgt voor een natuurlijke microventilatie, waardoor een snelle droging en een perfecte thermische isolatie mogelijk zijn.

Dubbele gewatteerde technologie
Revolutionaire kontpolsteringstechnologie voor lange afstanden en off-road/gravel rijden. De wattering wordt zonder enige overlapping van stof in de korte broek aangebracht, zodat zij in direct contact staat met het zitvlak. Deze methode vermindert de wrijving. De stootrand bestaat uit twee schuimsoorten die zijn ontworpen om in synergie te werken: de buitenste schuimlaag, met een dichtheid van 65 kg/m3 en een dikte van 3 mm, zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en een ongelooflijke elasticiteit, terwijl wrijving door het schuren van de stof tegen de zitting wordt voorkomen

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Carbon Activewear

Gebruikersbeoordelingen