Elektrische Voorverwarmingspomp - SUP/Kajak - Elektrische Inflatie - 4 psi

€1900

STAR PUMP - Voorgloeipomp - SUP - Elektrisch opblazen - 4 psi - Zwart PB-PMP-STAR4 One Size

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Coasto

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Partner voor Vooraf opblazen!

Gemakkelijk in gebruik, deze SUP/Kajak pomp stelt je in staat om je SUP tot 6 keer sneller op te blazen dan een enkele handmatige pomp! De Star-pomp blaast je SUP op tot 4 PSI, waarna je handmatig je SUP tot 15 PSI in 1 minuut kunt oppompen! Een echte tijds- en inspanningsbesparing, deze minipomp is zeer praktisch en ruimtebesparend!

Universeel: Bevestig de gewenste adapter aan de pomp om je SUP, kajak, kitesurf, towable tube, rubberboot en nog veel meer op te blazen!

12V autoverbinding

Deze peddelpomp werkt op een 12V-voeding. Sluit de voorafblaaspomp aan op de sigarettenaansteker van de auto en bevestig de luchtslang van de pomp aan het ventiel van je SUP. Hiermee kun je je SUP tot 4 PSI oppompen.

1 - 4 PSI in 2 minuten zonder inspanning!

Vul je board in minder dan 2 minuten met lucht tot 4 PSI met behulp van de Star-pomp, allemaal zonder inspanning. Deze pomp geeft vorm aan je SUP, waarna je de inflatie kunt voltooien met de handpomp.

2 - Handmatige inflatie in 1 minuut!

Nadat je SUP is opgeblazen met lucht dankzij de voorafblaaspomp, voltooi je het opblazen met de handpomp tot 15 PSI in minder dan 1 minuut, 6 keer sneller dan een enkele hogedrukpomp.

Technische informatie

  • TYPE POMP Elektrische pomp
  • DRUK (in psi) 0 tot 8 psi
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen