STEELFLEX

Sprint weerstand trainer - Run Rocket - voor atletiek / voetbal / teamsport

€2.29500

De Run Rocket is ontwikkeld om de snelheid, explosiviteit en wendbaarheid van de sprintbeweging van sporters te trainen en te ontwikkelen naar het hoogst haalbare niveau.

Kleur: ZWART

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Mijn Sporttoestel

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

  • Ontworpen om de snelheid, explosiviteit & wendbaarheid van de sprints van sporters & atleten te trainen, ontwikkelen en optimaliseren.
  • De Run Rocket wordt gebruikt door de top van de sportwereld, zoals Real Madrid & Bayern München;
  • Weerbestendig, de Run Rocket kan buiten gebruikt worden;
    Enkel hoogwaardige en duurzame onderdelen.
  • In bijna alle sporten is het een van de beslissende factoren die bijdraagt aan de effectiviteit van de individuele spelers, het gehele team en uiteindelijk de overwinning... We hebben het natuurlijk over de sprint.

De Run Rocket is ontwikkeld om de snelheid, explosiviteit en wendbaarheid van de sprintbeweging van sporters te trainen en te ontwikkelen naar het hoogst haalbare niveau.

Hoe werkt de Run Rocket?

  1. Selecteer het gewenste weerstandsniveau door gebruik te maken van de draaiknop en het display.
  2. Koppel de verstrikkings-resistente, soepele kabel aan de Speed-Belt op het lichaam van de sprinter.
  3. Train in rechte en schuine lijnen op verschillende weerstandsniveaus om de effectiviteit van de sprintbeweging van de sporter te ontwikkelen en te perfectioneren.

Een hoogwaardig en duurzaam apparaat

De basis van de Run Rocket bestaat uit een sterk stalen frame met duurzame poedercoating. Het zware stalen vliegwiel zorgt ervoor dat de weerstand erg soepel en stabiel aanvoelt. De transportwielen zijn extra groot, waardoor de Run Rocket ook ingezet kan worden op andere terreinen, zoals bijvoorbeeld gras. Alle onderdelen zijn weerbestendig, dus buiten trainen is geen enkel probleem voor de Run Rocket.

Til jouw sportomgeving naar het hoogste niveau

Ben jij op zoek naar een professionele machine die werkelijk het maximale uit rensporters naar boven haalt? Kijk dan niet verder. De Run Rocket is uit het juiste hout gesneden. Geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters, is de Run Rocket een apparaat waar jij, jouw team of jouw sportorganisatie voor de lange termijn gegarandeerd veel profijt aan zult hebben.

  • Toestel: L 98 x B 71 x H 100 cm
  • Nettogewicht: 75 kg
  • Lengte koord: 45 meter

Bestel het professionele Run Rocket Sprint Weerstandsysteem vandaag nog en start met het benutten van de wetenschappelijk bewezen effectiviteit van het sprint-weerstand trainen.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Manual

Voor meer info, raadpleeg de handleiding De handleiding

Gebruikersbeoordelingen